PC kasma sorunu

FurkanAydin42

Hectopat
Katılım
23 Mayıs 2016
Mesajlar
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Beyler geçen gün kasayı açtım temizlemek için RAM'ları biraz kurcaladım. Biri sallanıyordu bende obur RAM'la yerini değiştirmeye karar verdim ama yine aynı sallantı oldu RAM'da slotun bozuk olduğunu anladım geri eskisi gibi taktım. Şimdi benim bir sorunum var bunun hakkındada talep açmıştım ama bi çözüm gelmedi oyunlar aşırı yavaş açılıyor oyunların yükleme ekranında 10 dk bekliyorum textureleri zor yüklüyor yüklerken 10 SN oyun donuyor sakın SSD al demeyin çünkü SSD'lik bi durum yok bende baya geç açılıyor. 10dk baya fazla 1-2dk'de açılsada SSD alayım desem neyse. Bi arkadaşıma söylemiştim bu sorunumu oda RAM'lardan kaynaklı olabilir demişti acaba bu bozuk RAM slotundan kaynaklı olabilir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
RAM slotundan kaynaklı olarak RAM'lerin çok düşük hızda çalışıyor olabilir, bu işlemleri yavaşlatır.
Aynı sorunla karşılaşanı çok gördüm, misal vermek gerekirse; 1600mhz standart single RAM 500mhz'de çalışabiliyor bu gibi durumlarda.
 
beyler ceza vardı yazamadım kusura bakmayın bozuk slottaki ramı çıkardım gerçekten düzelme oldu bilgisayar hızlandı gibi resmen daha hızlı açılıyor.Başka sorumda olacak benim elimde şuanda 512 mb lik ddr2 ram birde atı radeon x1550 series bi ekran kartı var ben bunları kaça satabilirim.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı