LG G3 Android 6.0 Güncelleme Sorunu

2K ekranı var diye telefon iyi mi olacak. G3'ün donanımı açık ve net 2K ekran için yetersiz. Telefon ekran çözünürlüğünün fazla olması iyi telefon olduğunu göstermez.
Her yerde uyduruk asusu öne çıkarıyosun 5 para etmez asus lg ile kıyaslayamassın
 
G3'ün savunmanın anlamı yok, ne olduğu belli. Performans olarak Zenfone 2 daha üstün, sen kabul etsen de etmesen de durum bu. Kamera, ekran, tasarım olarak ise G3 daha iyi. Batarya performansında da Zenfone 2 daha iyi.
Performans olarak daha iyi olmasının sebebi ekranın 1080p olması eğer G3 de 1080p kullansaydı tadından yenilmeyecek bir telefon olurdu ama 2k koyunca ne ekran ne batarya dayanıyor şuan Zenfone 2 hız farkı olarak sadece oyunlarda koyuyor benchmarklarda G3 gene geçiyor arayüzde G3 gene hızlı Zenfone 2 ye göre ama batarya konusunda Zenfone 2 g3 ü geçiyor yani çok oyun oynuyorsanız cihazı çok aktif kullanıyorsanız Zenfone 2 eğer kullanmıyorsanız G3 daha iyi bir seçim.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı