Msi Yazılımlarını İndirme

#Yusuf*

Hectopat
Katılım
27 Aralık 2015
Mesajlar
40
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba değerli technopat üyeleri, herkese iyi forumlar...
Freedos bir Msi Gamebook almayı düşünüyorum. Freedos olarak alırsam Msi'ın verdiği yazılımlara ulaşabilir miyim yoksa Freedos olarak alırsam True Color, nahimic, dragon Gaming center gibi yazılımlar olmaz mı?
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl ulaşırım? Bildiğim kadarıyla nahimic ücretli bir yazılım.
Nahimic konusunda bir bilgim yok fakat MSI'ın Destek sitesinden kendi bilgisayar modeline giderek hatta buna gerek kalmadan önce MSI'ın sitesinde hesap açıp ürününüzü kaıy ettikten sonra o ürünün destek sayfasına gireceksiniz. Oradan hem driverları hemde bahsettiğiniz programları bulabilirsiniz.
 
Merhabalar

MSI sitesinden notebook modelini bulup support kısmından istediğin bütün program ve driverlara ulaşabilirsin.Bende MSİ kullanıcısıyım.BİOS ve EC Firmware kısımından gerekli güncelleme dosyalarını bulabilirsin. Driver ve Utility (Tam ismini hatırlamıyorum MSİ sites açılmıyor şuan da bakamadım.) kısmından ise gerekli driver ve programları edinebilirsin. Nahimic ücretsiz olarak ses driver ile beraber bu kısımda bulunuyor.

Notebook beraberinde Driver ve Uygulama CD si geliyor fakat genelde güncel olmuyorlar. Driver kısımında ise genelde güncel yazılımı bulabilirsin. Bazen güncel yazılımı getirmekte geç kalabiliyorlar(Mesela Nvidia Ekran kartı driveri gibi) bu gibi driverları direk kendi sitelerinden indirmeni öneririm. MSİ hakkında sorun olursa bana özelden mesaj yazıp sorabilirsin. Şimdiden güle güle kullan.

Selametle.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı