All in one PC önerisi

Bak arkadaşım sen insanların zevkleri konusunda yorum yapamazsın. Para onunsa gider all in one da alır, Mac te alır veya gider bi CG8980 alır. Senin bunu sorgulamaya hakkın yok. Sadece önerin varsa yaz yani bu bu kadar zor bir olay değil. Belki özel bir neden den dolayi All in One alıyor ve sende bilmeden yok çok pahalı falan filan. Problemi olana cevap verin, tavsiye isteyene tavsiye verin. Kimsenin tercihlerini sorgulamayın.
Haaklısın.
 
Adamı AIO PC almaktan soğuttunuz tebrik ederim. ET7201 iyi bir seçim. Ben bir sonraki bilgisayar alışımda, eğer oyun oynayacaksam toplama, oynamayacaksam AIO PC almayı düşünüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yorumlar çok güzel hoşuma gitti. :D

Ben fazla yer kaplamasın istiyorum ve yüksek performans oyun oynamak istiyorum.

Oyun oynamak için illa ki kasalı mı olacak?
 
Arkadaşım, bir yolu taşlı yoldan ucuza gitmek var, bir de güzel yolda pahalıya gitmek var. Fark ne ? Ucuz yolda daha kar edersin ama bacakların ağrır ama varcağın yere daha ucuza gidersin. Varınca da dinlenirsin. (Zamanla kasanın kapladığı yere alışırsın) Ama diğer yolda daha fazla para ve emek harcarsın. Çaktın köfteyi?

Aio'ya vereceğin parayla toplarsan bir PC; Aio'dan 1 performans alıcağına, topladığından 3 performans alırsın. Umarım anlatabilmişimdir.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı