OS X El Capitan RAW 10.11.4 Ses Kartı Tanıtma

evet ben buraya basmadan giriyorum sıkıntı yok ama nedende hepsi cıktı bunda sıkıntı olur mu yada neden böyle oldu silinebiliyorsa silelim bu arada config.plist akşam göndersem olur mu :=( iş deyim şuan kusura bakmayın
bu dell n5110 inspirion un wifi kext leri var mı bilginiz var mı bu konuda

tamam başkan ben f12 kullanarak açmıyorum f12 kullanarak açtığımda sadece clover start legacy at çalışıyor diğerleri hiç çalışmıyor o yüzden burayaı kullanmıyorum direk açılıyor boot menuden OS X EL CAPİTAN tıklıyorum giriyorum ve dediğim gibi bazen kodla yazılı açılıyor bazen apple logo ile açılıyor
config.plist akşam gindersem olur mu şuan çalışıyorumda sakıncası yoksa
 
Kardeşim mount efi ile HDD kurulumu yaptığın EFI bölümü derken ne demek istiyorsun sonuç da 2 side aynı kapıya çıkması lazım ve tek config dosyası kullanman lazım.

Bu video izle config dosyanı ve EFI bölümünü nasıl dışarıya alacağını,ayarlayacağını ve config dosyanın nerede olduğu öğren. Sistemini karıştırma sonra.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Dosyanız virüslü olarak algılanıyor, başka bir upload sitesi kullanın lütfen. Dropbox tercih edin genelde.
 
Config dosyanız da sorun yok, yani elma logosun da şuan açılması lazım. Tabi ki siz başka bir işlem yapmadığınız sürece.
 
Bakın o zaman siz bir yerde yanlışlık yapıyorsunuz, iyice incelemeniz lazım. Muhtemelen bana gönderdiğiniz config dosyasını kullanmıyorsunuz.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı