Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 150 Hp Alınır mı?

DenizzBoss

Hectopat
Katılım
31 Ocak 2016
Mesajlar
51
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu aralar bir spor araba isteğim var. 3 aydır Honda S2000 kullanıyorum ama egzozunda hiçbir müdahele yokken 300 TL'den 2'şer defa ceza yedim. Arabadan mıdır bilmiyorum her polis ekibi kontrole çekiyor yolda görünce. Ben de sıkıntıdan 85000 TL'ye aldığım arabayı 75000'e sattım. 100000'e kadar desteklersem hangi spor arabayı alabilirim? Volkswagen Scirocco çok güzel gözüküyor ve performans olarak da ihtiyacımın üstünde. O yüzden ilk sıramda o var. 2. sırada Seat Ibiza Cupra var. Hangi spor araba sizce? Karar veremedim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Volkswagen'in fiyatlarını aşırı uçuk buluyorum. Ilk olarak sedan mı HB mi işinizi görecek ona bakmak lazım.

Sedan alternatifler;
  • Mitsubishi Lancer
  • Ford Focus/Mondeo Sedan
  • Hyundai Yeni Elantra
HB alternatifler;
  • Nissan 350z
  • Seat Leon RS
  • Opel Astra HB
  • Hyundai i30
 
2.0 TDI Caddy kullanmaktayız babamın uğraştığı iş ile alakalı olduğu için ve biraz da keyif arabası olarak aldık 75.000 TL'ye. DSG şansıman var, arabayı oldukça agresif kullanmaktayız 96.000 KM oldu daha araba bakımlar harici servise girmedi. Volkswagen'in DSG sorunu kronik bir sorun bizde çekinerek satın aldık fakat sıkıntısız bir biçimde hemde agresif kullanmamıza rağmen bir sıkıntı çıkarmadı. Scirocco yerine Alfa Romeo Guilietta 1.4 170HP modeli tercih edebilirsiniz, daha öncesinde 1.6 105BG olan modeli kullanmıştık o bile insanı farklı duygular içine sürüklüyor diyebilirim İtalyan kanı var sonuçta :D Önerime gelirsek, 170BG 1.400cc Guilietta diyorum isterseniz bir test sürüşü yapabilirsiniz kesinlikle pişman olmayacağınız araba fakat 2nci el piyasası biraz kötü.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı