Intel i3 6100 GTX 950 Sistem Toplama

Renfrii

Kilopat
Katılım
15 Kasım 2015
Mesajlar
1.119
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar geçenlerde konu açmıştım bütün parçalar kararlaştırılmıştı fakat Vatan Bilgisayar para iadesi yapacak, ben de bütçeme göre internetten sistem toplamaya karar verdim. Sistem fotoğraftaki gibidir. Sizin önerileriniz var mı? Bu sistem güncel oyunları 1080p çözünürlükte rahatlıkla oynatır mı? Sinerji'den alırsam bir sorun çıkar mı? Montajını evde kendim yapacağım. Parçalarda arıza vs. olursa Sinerji'nin satış sonrası desteği nasıl? Ekran kartını Hepsiburada.com'dan alacağım. Sinerji'de stoklarda kalmamış.
Arkadaşlar ayrıca monitörü de değerlendirseniz sevinirim. Teşekkürler.
PC.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçenizi 2500 TL olarak düşünerek sistemi topladım ( Monitör dahil ).
Sinerji'nin müşteri hizmetleri ve montajı çok iyidir, ordan alışveriş yapan birsürü Technopat üyesi var ve ben daha sorun yaşayanını görmedim.
Ekran karına gelirsek GTX950 , GTX960 2G arasında 100 TL'den az bir fiyat farkı var ve bu yüzden GTX960 alınmalı.
Eğer sisteme SSD ve GTX960 eklemek istiyorsan anakarttan kısmalısın ki buda iyi bir seçim olur çünkü anakart oyun performansını etkilemiyor.
Monitör , Kasa ve Güç kaynağını bütçeyi dengeliycek bir şekilde seçtim. Açıkçası hepsi kaliteli bileşenler bir tek kasayı kullanmadığım yada araştırmadığım için bir şey söyleyemiycem.
snj.PNG
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı