Thermaltake V31 Kasa Ön Fan Çalışmaması

Kronfit

Hectopat
Katılım
11 Şubat 2016
Mesajlar
24
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, dün topladığım bilgisayar elime geçti ve Thermaltake V31 kasam var. Kasa 2 fanla geliyor ve ön fan çalışmıyor. Bu kasayı kullanan var mı? Belli bir sıcaklığı geçince mi çalışıyor acaba? Yardım ederseniz sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar ; bahsettiğiniz kasa'nın ön taraftaki fan'ının sadece ve sadece belli bir sıcaklığa gelince çalışıyor olması ihtimali oldukça düşük bir ihtimal. Bana öyle geliyor ki çok büyük bir ihtimalle fan bağlantınızla ilgili bir sorun var ; PC'nizi açtığınız anda (1 - 2 saniye farkla da olsa) çalışması gerekir fanınızın.

Aşağıdaki diagramlarda da kasa fan'ının bu tip bir özelliğe sahip olduğundan bahsedilmiyor. Kaldı ki kasa fanları'nın sıcaklığa duyarlı olanları bile güç(power) geldiği anda çalışmaya başlar, sıcaklık yukseldiğinde ise devirleri artar sadece. Umarım sorununuz en kısa zamanda çözülür. Sağlıcakla kalın.

Thermaltake - Core V31
 
Son düzenleme:
Siz dedikten sonra kasayı açtım ve ön fanın kablosu takılmamış. Ekran kartım gelince ön fanıda takacağım.Teşekkürler.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı