Sapphire R7 370 2G Garanti Süreci

Beratttss

Kilopat
Katılım
21 Aralık 2015
Mesajlar
2.003
Makaleler
2
Çözümler
5
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar yaklaşık 4 ay önce ekran kartımda coil whine sorunu olduğunu keşfettim. Garantiye gitmesi için Vatan Computere verdim ve yaklaşık 1 ay sonra sorun yok diye gönderdiler. Pes etmedim tekrar verdim garantiye bu sefer USB belleğe video yükleyerek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

video bu idi. Bu sefer değiştirip verdiler. Ama yine aynı sorun çıktı kartta hem de daha çok şiddetlisi. 1 önce kartımı yine verdim garantiye bugün ise sorun yok diyip geri gelmiş. Arkadaşlar madur durumdayım uğraşmaktan bıktım ailem bana kızıyor artık deliricem yaşımda küçük (16). yapabileceğim ne vardır ? MSİ anakartım için servise mail atmıştım sağolsunlar iade etmişerdi. Fakat Sapphire'nin servisi berbat ! Ürünleri için demiyorum fakat servis sorunlu!
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bir şans işidir, gidersin verirsin 20 günede gelebilir, 2 günede. Fakat servisten gelen ürün sıfırsa bu ürünün sorunlu çıkması şansınadır. Adamlar bilerek sorunlu ürünü sana vermezler. Şansına yine CW'li ürün gelmiş tekrardan garantiye verirsen tekrardan değiştirebilirler.
 
Tekrar verdim geri geldi bugün. Sorun yok diye gönderdiler. 30 gün boşuna bekliyoruz. Vatana Coil Whine olduğunu belirtmiştim fakat sorunu görüntü yok diye almışlar !

Düzeltme servis görüntü yok diye almış.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı