Vatan'dan Kasa Toplamak İyi midir?

Herkes vatanı kötülemesi beni korkutmuştu fakat bende sistemimi vatandan toplattım ve kablo düzeninin titizlikle yapılmasını rica ettim parçaları satın aldım 2 saatte vereceklerini söylediler. 2 saat sonra gittim kasa hazırdı kontrollerini yaptık fakat kablolar güzel değildi düzeltilmesini istedim gözümün önünde açtılar nasıl istiyorsam öyle tekrar düzenledik ve teslim aldım. Şuanda da hiçbir sorun çıkmadan çok memnun kaldım.
 
Açıkçası forumda birçok olumsuz yorum var. Ben Vatan'dan parçaları alıp kendim birleştirmeyi tercih ederim.
 
Mersin/Mezitli şubeleri o kadar dandik ki. Arkadaşım orada sistem toplayacaktı CPU fanının bağlantısını yapmamışlar işlemci yanmış.
:)) kesinlikle inanırım. Chipset soğutucu almıştım .Siz montaj yapın dedim. Bir baktım daha çok ısınıyor. Bir söktümki chipset soğutucuyu ne çıksın içinden, kauçuk vida. Gittim sordum. Abi tam oturmadı otursun diye koydum dedi...4 sene falan oluyor. Sonra kendim takmıştım.
 
Vatandan kasayı toplarsın 1-2 ay sonra elinde kasayla koşa koşa geri dönersin... Kasa toplarken parça araştırmanı vatandan yapabilirsin ancak toplama konusunda şahsen ben vatana güvenmiyorum özellikle zalman kasa ve asus kart kakalamaya çalışma olaylarını. En iyisi mahalle aralarındaki bilgisayarcılar en azından bir sorun kısa sürede çözülür.
 
Ben sistemi oradan topladım montajı yaptılar hatta montaja girmeme dahi izin verdiler gayet de iyi ilgilendiler şubeden şubeye değişir bence.
 
Kaç tane alternatif firma var ?
Yıllık satış adetleri nedir ?
Vatan da yapılan % 1 hata diğer firmaların toplam satış rakamına ulaşıyorsa buna başarısızlık değil üstün başarı denir.
Zaten montaj yapan firma yok denecek kadar az.
Kimi neyle kıyaslıyorsunuz ?
 
Birçok alternatif var. Mesela Sinerji, Eksen, Webdenal, İnventus vs.
Vatan kadar yok. Bu saydıklarım %1'i kesin geçer.
Sinerji, Eksen, İnventus montaj yapıyor. Hatta test bile yapıyorlar.
Vatan'ı saydığım mağazalar ile kıyaslıyoruz.
 
Vatan'da yapılan montajın bir avantajı var. Eğer ki aldığınız ürünlerden biri sorunlu ise, görevli topladıktan sonra sıkıntı çıkarsa o anda değişim yapılma imkanı vardır. Tavsiyem Vatan'da montaj yaptıracaksanız montaj sırasında orada bulunmanız iyi olacaktır.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı