Çözüm Sorry, Grand Theft Auto V isn't instlled on this system

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Evet öyle. Kurulum yapmadan kayıt da yapılıyor bu sayede. Yani format attıktan sonra sürüm anahtarını doğru girerek kurulum yapmadan, hazır dosyalar ile oynayabilirsiniz. Zaten bildiğim üzere Steam'in çalışma prensibi de böyle.

Bende doğru çalışmadı. Ayrıca sürüm farkı da olduğundan tüm değerleri elle girdim. Onu da hemen kısaca anlatayım.

Regedit.exe'yi açarak şu konuma gidiyoruz:
Kod:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Rockstar Games\Grand Theft Auto V

Eğer herhangi bi klasör eksikse -ki eğer kurulmamışsa Grand Theft Auto V klasörü, hiçbir Rockstar Games oyunu kurulmamışsa da Rockstar Games klasörü olmayacaktır- bunları da elle açacağız. Örneğin Rockstar Games klasörünü açmak için Wow6432Node anahtarına sağ tıklayıp şu adımı izliyoruz: Yeni -> Anahtar. Adını da Rockstar Games yapıyoruz. Aynı şeyi Rockstar Games anahtarına sağ tıklayarak Grand Theft Auto V anahtarını oluşturuyoruz.

Grand Theft Auto V anahtarını da oluşturduktan sonra, Grand Theft Auto V anahtarına tıklıyoruz ve sağ tarafta kayıtlı değerler görünüyor. Elle açtığımızdan hiçbir değer olmaması normal. Sıradaki adımda tüm bu değerleri tek tek girmek var. Ancak hiç de zor değil. Tüm değerler için sağdaki boşluğa sağ tıklayarak "Yeni -> Dize Değeri" yolunu takip ediyoruz.

Adsız.png


Açılan her değer için sırasıyla önce isimleri, sonra değerleri giriyoruz. Bu isimler ve değerler ise sırasıyla şöyle:

Game Type Digital
Game Version \"1.00.0000\"
InstallFolder D:\\Oyun\\Grand Theft Auto V
Language en-US
PatchVersion 1.0.393.2
[TBODY] [/TBODY]

Not: InstallFolder seçeneğinde oyunun dosya konumunu iki Slash işaretiyle belirtmelisiniz.
Not 2: Oyunun 16.7.2015 tarihindeki güncel sürümü 1.0.393.2'dir. Orijinal olanlarda zaten sorun olmayacaktır. Eski sürüm ile oynayan arkadaşlar PatchVersion kısmına sürümün tam adını yazmalıdırlar.

Daha sonra oyunu sorunsuz bir şekilde oynayabiliyoruz.
 
Zaten sorunun Regedit'ten olduğunu bulmuştum ama neler ekleyeceğimi tam bulamamıştım teşekkür etmek için kayıt oldum :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun dosyalarını kontrol ettiriyorum 718 MB güncelleme iniyor ve Sorry, Grand Theft Auto V isn't instlled on this system hatasını alıyorum. Manuel olarak kayıt dosyasından yapmaya çalıştım fakat bir türlü beceremedim. Tekrardan Regedit dosyası oluşturup bizimle paylaşamaz mısınız? Eminim ben de dahil olmak üzere büyük bir kitleye yardımınız dokunur @Recep Baltaş Ağabey.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Yankı Can yapmışsındır belki bilmiyorum ama ben paylaşayım İndir GTA Registry reg
Buyrun arkadaşlar bunu indirin sağ tıklayıp not defteri ile açın InstallFolder olan yeri \\ olarak kendi Grand Theft Auto V Kurulu Olduğu Yeri Yapıştırın Örnek D:\\Games\Rockstar Games\\Grand Theft Auto V Fakat \\ Silmeyin veya Yapıştırdıktan sonra 1 tane \ varsa 1 tane daha yanına \ koyun sonra kaydedin farklı kaydet yapıp isminiyazıp. Reg olarak kaydetceksiniz ya da direkt kaydet sonra açın gelen soruya evet deyin bu kadar oyuna girebilirsiniz. Güncel version'dur bir de olmazsa oyunu yönetici olarak çalıştırmayı deneyin.

@Yankı Can olmazsa haber ver.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı