MSI GL62 6QD GPU Kullanımı %0'a Düşmesi

monder123

Kilopat
Katılım
28 Haziran 2014
Mesajlar
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. MSI GL62 6QD-079XTR gamebook 1 hafta önce aldım. Fakat aldığım ilk günden beri oyunlarda aniden FPS düşmesi oluyor. (120 civarından 50'ye)

MSI Afterburner'a baktığım zaman oyun oynarken GPU kullanımının birden %0'a düştüğünü gördüm. Yani saniyelik oyun donmasının (FPS düşmesinin) sebebini buldum. Ama nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle ekran kartı, chipset gibi sürücülerinizi tamamen güncelleyin. Eğer BIOS, Firmware gibi güncellemeliriniz eksik veya güncel değilse güncelleyiniz. Size Technopat'ın hazırladığı güncelleme rehberi ile işinizi kolayca yapabileceksiniz. Bilgiler işinize yararsa teşekkür etmek yerine beğenebilirsiniz:).

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sıcaklık değerlerine baktım. GPU 60-65 derecede seyrediyor. CPU da bu değerlerde. Win 8.1 ve Win 10 kurup ayrı ayrı denedim sonuç aynı. Servise yollayacağım.

Servise yolladım DOA kapsamında bana yenisini yolladılar fakat aynı sorun yine var. Leauge of Legends te düşük ayarlarda bile küçük çaplı donmalar(fps düşmeleri) oluyor. Bu nasıl iş anlamadım. Ekran kartı güncel, 64 bit Win10 Home kurulu.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı