100 TL'ye Kadar Hoparlör Önerisi

Creative SBS a120 satın aldım. Bakalım güzel mi :). Ses seviyesi şöyle az böyle az falan diyenler var ama 10 TL'lik hoparlör kullanıyorum şu an, bundan daha az ise eşek şakası gibi olur durum.
 
Pişman olacağını sanmıyorum. Creative ses konusunda iyidir. Artı eski hoparlörlerinden buna geçiş senin için ciddi fark yaratacaktır. Hayırlı olsun :)
 
Pişman olacağını sanmıyorum. Creative ses konusunda iyidir. Artı eski hoparlörlerinden buna geçiş senin için ciddi fark yaratacaktır. Hayırlı olsun :)
Teşekkür ederim. Logitech z213 daha güzel gibi duruyordu ama teknosa'dan 44.9 TL'ye aldığım Z213 bozuk çıkınca iade ettim mecburen. Bakalım, elime ulaşınca hoparlör hakkındaki yorumumu belirteceğim.
 
44.9tl olmasının sebebi acaba teşhir ürünü olması mı?
Evet.

Hoparlör elime ulaştı. Önceki hoparlörümde bas diye bir şey yokmuş onu öğrenmiş oldum :D. Bir sorun var, subwoofer'ı masanın üstüne mi koymam gerek yere mi? Çok bir şey fark eder mi? Seslerde bozulma hissettiğimi söyleyemem ama sonuna kadar açıp test etme fırsatım olmadı komşular rahatsız olmasın diye.
 
Dene masaüstü ya da yerde, hangisi iyiyse orda dursun. Çok fark olacağını sanmıyorum. E eski hoparlörüne göre baya iyi gelecektir sana. Hadi hayırlı olsun :)
 
Teşekkür ederim. Hoparlörle ilgili sorun varmış gibi hissettiren bir durum var, hoparlörlerden bir tanesi daha ince, daha az bas ile veriyor sesi, bir tanesi de daha bir bas hissiyatı veriyor. Sanırım arıza var yanlış mıyım? Teşhir ürünü değil bu arada.

Düzenleme: Arıza yokmuş, masamın şekli ile alakalı olarak sağ tarafa koyduğum hoparlör daha boğuk ses verirken sol taraftaki daha berrak veriyor. Masamla alakalı hoparlörlerle değilmiş :). Ses seviyesi az diyenler sanırım bası kısmak istedikleri yerde kısamadıkları için bas dolayısı ile çıkan sesi kısık bulmuşlar benim gibi. Full ses yapınca yer yerinden oynuyor bu arada :D.

Eski hoparlöre göre daha "iyi" yerine "farklı" geldi diyebilirim. Bu ses olayından çok anlamam o yüzden :D. Eskisinde bas diye bir şey yokmuş onu rahatlıkla fark ettim. Dikkatimi çeken bir diğer nokta ise sanırım tiz dedikleri seslerin hepsi duyulmuyor. Yani önceki hoparlörümde Rocksmith 2014 oynarken yanlış bastığımda daha rahat fark ediyordum, şimdi ise yanlış bir şeye bastığımda çok fark edilir biçimde olmuyor.
 
Son düzenleme:
Bas / tiz ayarlarını ses kartından ya da oynadığın oyunların ayarlarından ya da kullandığın medya oynatıcıdan yapmayı deneyebilirsin ;)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı