GTX 950 Sistemi Yeniden Başlatınca Oyunlarda Performans Düşüşü

Dogukan000

Kilopat
Katılım
22 Nisan 2016
Mesajlar
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaslar yeni bi bilgisayar aldım 2 ay falan oldu. Bilgisayar Recep abinin topladıgı 2500 TL bütçeye uygun bilgisayar. Pek anlamıyorum bilgisayardan bilgisayarı ilk aldıgımda donma sıkıntısı vardı çok yavaştı birisi dedi driver yükle falan bunu hallettim işte bilgisayar 10 numara oldu tabii. Hızı falan oyunlardaki performansı çok hoştu. Bilgisayarı kapattım (Resetledigimdede oluyor aynısı) ertesi gün tekrar açtım yine kasma sorunu. Driverı falan kontrol ettim günceldi. Artık sıkılmaya başladım bunu sürekli yapmaktan vakit kaybettiriyor ve ekran kartını güncellemiyorum da artık sonuçta birkaç saat oynayabiliyorum ondan sonra kapıyorum o saat içinde güncellemeyi beklemek istemiyorum. Güncellemeyince de performansı düşürüyor tabii bunun bi çözümü falan yok mudur ?
Arkadaşlar kısaca sorunum şu: Bilgisayarı kapadıgımda ya da resetledigimde ekran kartı driverım performansını kaybediyor ve silip yeniden yüklemek zorunda kalıyorum.
 
Bilgisayarımın parçaları Recep abinin topladıgıyla aynı fakat işletim sistemi farklı. Yazayım Windows 8.1 pro 64 bit işletim sistemi 64x işlemci tabanlı
 
Hocam şuan senin dedigini indiriyorum eskisini sildim bi hayli yavaş şuan bilgisayar. Bunu yazmakta bile zorlanıyorum. Senin dedigin driver'ı indirtikten sonra kurup güncelliyicegim ve bilgisayarı bi 10 dakika kapalı tutucagım. Ondan sonra bilgisayarı açıp oyuna girerim eger kasmıyorsa sorun düzelmiştir ama kasıyorsa düzelmemiştir. Hocam ama anlamadıgım bişey var yükledigim driver ile ilgili bi problem varsa driver yüklenirken uyumluluk sorunu yapıyor o esnada sorunu bulup yüklemesi gerekmezmi?

Sorun çözüldü mü diye merak ettim ? İlgilenebilirim.
Şuan driver'ı indiriyorum, çözülüp çözülmediğini konu altına tekrar yazacağım çok teşekkürler.

Maalesef :cry: Eski driver'ı silip yenisini yükledim bilgisayarı kapattım ve 30 dakikadan fazla bi süre boyunca dinlendirdim. Sonra bilgisayarı açtım ve sorun hala aynı DeepFreeze falanda yok oysaki.
 
Bende aynı ekran kartını kullanıyorum ama ne eski nede yeni driver kurduğumda hiç böyle sorun yaşamamıştım. İsterseniz teamviever programı ile ayarlarınıza bakabilirim.
 
Bu sistemin aynısını alan bi tanıdığım var fakat ondada böyle bi sorun yok oda tüm ayarları baktı ama bi sorun yoktu ayarlarda
 
Bu sistemin aynısını alan bi tanıdığım var fakat ondada böyle bi sorun yok oda tüm ayarları baktı ama bi sorun yoktu ayarlarda

Birde ben bakabilir miyim? Daha iyi anlıyorum bu işlerden. İstemiyorsanıda zorlamayacağım. Gerçekten yardımcı olup, sorunları göstererek bilgilendirmek istiyorum.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı