GeForce Experience Something went wrong Try restarting Hatası

PrestigeMan

Hectopat
Katılım
26 Haziran 2014
Mesajlar
177
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar az önce Nvidia GeForce Experience güncellemesi geldi. Ne yaptıysam bir türlü açamadım. DDU ile silip tekrar yüklememe rağmen aynı hatayı aldım. Bir kaç kez hatta silip yükledim tekrardan aynı hatayı alıyorum ve açtığımda ise Nvidia'ya bağlanamadı yazıları çıkıyor.


Bez naslova.png
 
Beta sürümü kaldırın. Güncel son stabil sürümü resmi siteden download edip kullanın. Bu bir çözüm. Fakat ideal bir çözüm değil. Çünkü beta sürümdeki sıkıntıları çözen arkadaşların paylaştığı tavsiyeleri uygulayan bir başka güruh, sonucun başarısız olduğunu söylüyor. Steam forumlarında. O yüzden şimdilik bunu deneyin.
 
Düzeldi

Arkadaşlar sorunu buldum vereceğim linkten takip edebilirsiniz. (y)

https://forums.geforce.com/default/...orce-experience-yet-another-broken-ge-thread/

Bu arada kısaca yazayım Nvidia 32bit program olduğu için yükleyeceğiniz dosya x86'yı seçiniz yükleyip düzelecektir. Aşağıda da indirme dosyasını vereyim.

Download Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013 from Official Microsoft Download Center
Kardeşim bu sorunu günlerdir araştırıyorum sırf sen buldun ve bana yardımcı olman icin üye oldum bi el atman lazım bana ne yapacağımı adım adım anlatabilirmisin
 
Doğru yüklediğinize emin misiniz ? Farklı bir bileşenden de olabilir. İnternet'ten Driver Booster programını bulup lisanslayıp oyun kısmındaki bileşenleri güncelleyin.

Verdiğim link e tıklayınız. Daha sonra download kısmına tıklayıp açılan pencerede "vcredist_x86.exe" yazanı indirip bilgisayarınıza kurun. Benim bu bileşeni kurduğumda problemim ortadan kalktı. Belkide sizde farklı bileşenler eksik onuda tam olarak bilemem. Google'de arayıp sorun yaşayanların bulduğu çözümleri denemekten başka şansınız yok Google de aradığınızda yabancı forumlara bakın bizim Türk forumlarda ben pek bişey bulamadım.

Download Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013 from Official Microsoft Download Center
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı