ASUS X540LJ-XX357T Nasıldır?

johnsmithh

Hectopat
Katılım
1 Ağustos 2015
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Merhabalar, ben bir öğretmenim. Öğrenciler için materyal hazırlama amacıyla kullanacağım bir bilgisayar olacak. Ağırlığı çok önemli değil. Yanımda taşımayacağım. Harici bellek kullanıyorum. Uzun ömürlü olması benim için önemli. Daha önce HP Envy serisinden bir bilgisayar kullanıyordum. Çok fazla arıza çıkardı. Yukarıdaki bilgisayarı buldum ama farklı öneriler de alabilirim. Şimdiden teşekkürler. [emoji4]
 
Hocam bağlantısını paylaştığınız cihazın işinizi göreceğini düşünüyorum ve aynı cihazı farklı sitelerden biraz daha uygun fiyata bulma şansınız olabilir.

Bütçeniz hakkında fikrim yok anca donanımsal olarak benim düşüncem bu bilgisayar sizi daha uzun yıllar götürecektir.
LENOVO ideapad 510 15.6 inç Intel® Core™ i5 işlemci 2.3 GHz 8 GB 1 TB 940MX 2 GB 80SR006QTX Win10 Notebook

Ekran kalitesi (FHD 1920X1080) ve donanım seviyesi sizin düşündüğünüz üründen gerçekten daha iyi.
 
@bedirhan yorumun için çok teşekkürler şu sıralar tayin işleriyle uğraştığım için geç cevap verdim kusura bakmayın dediğim gibi sağlam bir cihaz olmasını istiyorum oyun oynayan ya da özel donanım gerektiren programlar kullanan biri değilim fikirleriniz benim için çok değerli daha önce kullandığım cihaz çok hassastı bu yüzden neredeyse cihazın kendi parası kadar servis ücreti ödedim internetten kısa bir araştırma yaptım ne kadar doğru bilmiyorum ama bir araştırmaya göre asus toshiba sony markaları en az arıza çıkaran ürünlermiş ancak toshiba bana fiyat olarak yüksek geldi (max 2.500 tl lik bir bütçem var)
 
Toshiba laptop işini bırakıyor gibi söylemler dolaşıyor ama gerçekten bilgisayarları sağlam.
Gerek donanım güncelliği ve uzun ömürlülüğü gerekse kalitesi bakımından Asus bilgisayarları tavsiye edebilirim size tabi almadan önce düşündüğünüz modeli Sosyal'de bir araştırın bazı serilerinde kronik sorunlar olabiliyor haliyle.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı