Kingston Hyperx Fury ve Beast Arasındaki Farklar

Terry Leather

Hectopat
Katılım
14 Haziran 2016
Mesajlar
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba technopat ailesi. Aklıma takılan bazı soruları buraya yazıyorum kusura bakmayın cevabını burda aramamın sebebi fikir sahibi insanların çok olmasından dolayıdır. Şimdiki sorum şu;

Kingston HyperX Fury 8 GB DDR3 1866 Mhz CL10

Kingston HyperX Beast 16 GB DDR3 1866 Mhz CL10

Bu 2 RAM'in özellikleri aynı, modelleri farklı. Fakat aradaki fiyat uçurumunun sebebi nedir? Model farklarının özelliğe ne etkisi var? Aynı özellikte olmalarına rağmen 8 GB olanın fiyatı 16 GB olanınkinden neden kat kat fazla? Yardımcı olursanız sevinirim. Başlığı eksik yazmışım. HyperX Fury vs HyperX Beast olacak düzeltemedim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen işlemcilerden yola çıkarsak, mimarisi derdim. İçindeki bileşenlerin ısıya daha dayanıklı olmasıdır. Daha detaylı araştırmak için sitesinden yada başka bir yerden araştırmak lazım.
 
Vatan, bazen stokta biten ürünlerin fiyatlarında güncellemeye gitmiyor. 8 gb Fury model belleklerin ortalama fiyatı 200TL bandında. Bu iki beller arasındaki en önemli fark ise Fury alçak tavanlı, Beast ise yüksek tavanlı olması. Yani kasanın ve işlemci soğutucusunun kapladığı alana göre bu ikisi arasında tercih yapılır. Bunun haricinde diğer özellikleri aynı.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı