1500-1750 TL Battlefield 1 için Sistem Tavsiyesi

Katılım
1 Ekim 2016
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba.
Technopat sitesini youtube üzerinden aktif takipcisiyim, şimdi foruma da geldim. Gelme sebebim ise Battlefield oynamak istemem ve bilgisayarımın buna izin vermemesi :) Forumda araştırma yaptım konu kirliliği olmasın diye açmıyacaktım ama, araştırdığım konular ya tutarlar çok yüksek ya da tatmin edici cevaplar bulamadım. Ben kendi sistemimi yazayım iyileştirilebilir mi acaba ya da bana en fazla 1750TL tutarında bir kasa toplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Sağ olun.

İşlemci: AMD FX-6100
Ekran Kartı:AMD Radeon HD7700
RAM:4GB DDR3 Kingston galiba markası zamanında vatanbilgisayrdan toplamıştım yaklaşık 4 ya da 5 yıl olucak, ve bu sistemi satarsam 2. el olarak ne kadara satabilirim? Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Buyrun, Sinerji'den montajlı olarak alabilirsiniz. Yukarıdaki arkadaşa gelecek olursak hala bu devirde USB 3.0 desteği olmayan bir kasa önermeye çalışıyor ve i3 6098p kullanmış.

17.jpg
 
MasterofTechnology nin önerdiği sistem senin işini görecektir o paraya alınabilecek en iyi sistem sanırım önerdiği o fakat kasa içindeki güç kaynağını değiştirmen gerekir +80 plus sertifikalı bir güç kaynağı takarsan oda 150 liraya filan patlar ama sistemin sağlıklı bir hal alır.
 
Buyrun, Sinerji'den montajlı olarak alabilirsiniz. Yukarıdaki arkadaşa gelecek olursak hala bu devirde USB 3.0 desteği olmayan bir kasa önermeye çalışıyor ve i3 6098p kullanmış.

Eki Görüntüle 191885
İ3 6098p nin cpu su iyi gpu su kötü. İ3 6100 de tam tersi cpu su kötü gpu su iyi. Zaten ekran kartı alıcak arkadaş. 6098p nin gpu su yeterli gelir.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı