Samsung 850 EVO SSD Windows Kurulumda Donması

Mecit Çetinkaya

Hectopat
Katılım
15 Ekim 2016
Mesajlar
16
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba,

Samsung 850 Evo SSD alip laptopa taktim HDD yerine. Windows 10 temiz kurulum icin USB medya, Windows 7 icin ise kurulum CD'si var. USB'den kurmaya calistigimda ilk kurulum ekraninda dil ve klavye tipi seciminin bulundugu ekranda bilgisayar donuyor. Touchpad veya klavye calismiyor. CD'den Windows 7 kurmaya calistigimda ise windows dosyalari yukluyor kisminda kaliyor ilerlemiyor. Ne yapabilirim? Bu arada BIOS SSD'yi taniyor. HDD'yi takip bilgisayari actigimda ise masaustune gelip kilitleniyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Islemci ya da RAM'le ilgili bir sorun mevcut gibi gozukuyor. Mavi ekran veriyorsa eger kilitlendiginde mavi ekranin goruntusunu atabilir misin?

Tesekkurler ekstradan 4 gb lik bir ram takmistim onu cikarinca kilitlenme sorunu ortadan kalkti yukleyici basliyor ancak bu seferde kurulacak disk bulunmuyor. Ssd yi bicimlendirmek mi gerek oncesinde?
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı