Steam CS:GO için Fazla Ücret Alması

Efehanbs

Kilopat
Katılım
8 Eylül 2016
Mesajlar
50
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar bugün steam üzerinden yapmış olduğum CS:GO satın alımında 1 tane yerine 3 adet oyun parası kartımdan çekilmiş. Steama ticket atmaya çalışıyorum fakat atamıyorum. Bu konu hakkında çözüm bilen bir arkadaş bana yardımcı olabilirse sevinirim.
 
Burada başarısız diyor fakat kartımdan 3 adet ücret kesildi.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Görüntüsü (4).png
    Ekran Görüntüsü (4).png
    202,6 KB · Görüntüleme: 117
Arkadaşlar, lütfen sanal kart kullanın.

Her alışveriş öncesi limiti ayarlayın. Mesela arkadaş için söylemek gerekirse;

CS: GO kaç TL? 24. İnternet bankacılığı ile kartımıza 1 saat süresince 25 TL'lik limit açıyoruz. Oyunu alıp kalan limiti de sıfırlıyoruz. Bu sayade kralı gelse karttan birşey çekemez. Çünkü, bizim işlemlerimiz harici (limit aktarma) kartın limiti 0 yani yok. :)
 
Evet Steam da böyle bir sorun var. Bir kere girdiğiniz satın al bölümünde "sepet" kısmına eklenir ve kaç kere girerseniz o kadar csgo görünür ve bunu bir kerede aldığınız için hepsi kütüphanenize gelmeye çalışır ve gelemez ama sonuç olarak kartınızdan x3 parası kesilmiştir. Size tavsiyem daha dikkatli olmanızdır.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı