İninal karttan habersiz çalınan para

Katılım
12 Aralık 2013
Mesajlar
1.313
Makaleler
13
Merhaba arkadaşlar sizi uyarmak istedim. Bugün hesabıma baktığımda gamesultan.com'dan 13.10.2016 tarihinde iki defa arka arkaya 5'er TL alışveriş yapılmış. Oysa ben en son 09.10.2016 tarihinde alışveriş yapmıştım. Bu konuyu internette araştırdığımda benim gibi hesapları üzerinden bynogame.com'dan alışveriş yapıldığını gördüm. Bu saatten sonra güvenir miyim ininal karta bilmem çünkü ininalde güvenlik açığı da olduğu tespit edilmiş diye internette yazılar buldum. Sizin de başınıza böyle bir olay geldi mi? Sizce arkadaşlar 10 lira için ininalı arayıp söylemeye değer mi? Vereceklerini de zannetmiyorum:(
 
Son düzenleme:
Bence kapatmadan önce firmaya dava aç. Tabiki hırsız siteye.
Az önce aradım durumu anlattım. Bana o zaman kartınızı kapatalım dedi ben de kapatın dedim ve kapattılar ancak 10 TL'lik ücreti geri almak istiyorsanız A4 kağıdına dilekçe yazıp o dilekçenin fotoğrafını çekip ininalin internet sitesindeki yazan posta adresine gönderin dedi.
 
Son düzenleme:
Kardeşim başına gelen olay evet üzücü ama biz ne yapalım. Yaşımız küçük. Bu karttan başka kart mı var?
Sizi anlıyorum bende bu kartı kullanıyordum bu olay olmadan önce çok memnundum ve şimdi yeni bir kart alsam yine aynı olay olacak mı bilmiyorum. Güvenliğinizi düşünüyorsanız bu durumları da göz önüne almalısınız bence. Tabi ininal kart şirketine de güvenlik açısından büyük görev düşüyor. Güvenliği tam anlamıyla sağlanırsa kullanılabilir.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı