Amazondan 2500 TL Sistem Toplama

MustafaD

Hectopat
Katılım
25 Haziran 2015
Mesajlar
121
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle merhaba sevgili arkadaşlarım.
Bu gün sizlere toplayacağım bir sistem hakkında danışacağım. Daha doğrusu öneri isteyeceğim.

Başlıktaki amazon yazısını biraz açıklayayım. Bildiğiniz üzere 1 aydan daha kısa bir süre sonra "Black Friday" bayramına gireceğiz. Ve amazonda uçuk kaçık efsanevi indirimler oluyor. Ben de bu indirimlerden yararlanıp Türkiye'de çok daha pahalıya toplayacağım bir sistemi ucuza toplayacağım.

Şimdilik 1500 TL'm var ama o güne kadar 2000 yaparım. Şimdi sizden ricam amazonda ekteki gibi "Ship to Turkey" ibareli ürün listesi çıkartır mısınız? Toplam maliyeti sadece ürün fiyatı üzerinden (kargo parası veya vergiyi hesaplamadan) 2000-2500 TL arasında bir şey olsun. Zaten indirimlerle düşer onlar. Şimdiden kolay gelsin teşekkür ederim.

amazon.png


Eklemeyi unutmuşum sistem oyun için toplanacak. Artık en iyi nasıl olursa orasını daha bilgili arkadaşlar halleder umarım. Video çekerken problem olmaması lazım ki ofiste problem olmasın. Teşekkürler tekrardan.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sıkıntı yok toplayabilirsin.Bir sıkıntı çıkarsa kargo ile geri yollarsın. Sadece 3-4 hafta kadar sürebilir.Ama Türkiye'den fazlaya patlayabilir onu kontrol edersin.
 
Sıkıntı yok toplayabilirsin.Bir sıkıntı çıkarsa kargo ile geri yollarsın. Sadece 3-4 hafta kadar sürebilir.Ama Türkiye'den fazlaya patlayabilir onu kontrol edersin.
Benim taktiğim var o konuda ama benim anlamadığım benim yardım istediğim konuya kimse değinmemiş bile :/ İyi forumlar.
 
Sanırım her türlü bu sistemi amazon.com üzerinden istiyorsun. Bilmen gereken bir şey var, bir yılda en fazla 5 ya da 6 tane ürün alabilirsin yurt dışından eğer değişmediyse. PC toplamaya kalktığında ise zaten monitör hariç toplasan bile 7 tane parça çıkıyor. Bunlar SSD, HDD, PSU + Kasa, GPU, CPU, RAM ve Ana kart. HDD'yi yurt dışından almak pek bir kazanç sağlamayacaktır. SSD de aynı şekilde. Bu ikisini Türkiye'den almalısın. İşlemci fiyatları da aynı seviyede. Şu durumda en mantıklısı sadece ekran kartını amazon.com üzerinden almak olur.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı