HD 7850 performans sorunu

Violentia

Kilopat
Katılım
30 Temmuz 2015
Mesajlar
142
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ekran kartımda performans kaybı var, FPS düşüşleri yaşıyorum. Bu sorunu çözmek için yaklaşık 1 aydır baya uğraşıyorum şimdi farklı bir yol buldum. Ekteki resimde göreceğiniz gibi PCI-E hızı düşük hızda çalışmakta bant genişliği normal mi ? Bundan olabilir mi, yoksa daha hızlı 3.0 veya en azından 2.0'da mı çalışması lazım? Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Bu arada GPU-Z'den render test yaptım hiçbir oynama olmuyor. Onu belirtmeyi unuttum.

asdasdasd.jpg


zırt pırt engelleme yedıgımden konuyuda aktif tutamadık kimse bişi yazmamış bişi soruyoruz yok abi yalnış cvp verdınız yanlıs konustunuz nokta yok zırt yok pırt yok koymuyorum bi yardım sever cıkıp konuya 2 cumle bişi yazsın lutfen yok yıne ceza kescekse modlar komple banlasın bende kurtulım sızde.
 
beyler bana kesın olarak pcı hızımın kacta olması gerektıgını soyleyebılcek olan varmı

3.0 2.0 1.1 bunlardan hangisi normal benım makina icin ?

güncel ?
 
PCI 3.0 ile 2.0 arasında bir fark yok. Titan veya 1080 takarsın %2 ile 5 arası performans kaybı olur. Aynı anakartı kullanıyoruz. Oyun icinde islemci ve GPU kullanımına bak islemci %100 lerdeyse GPU %60 larda geziyorsa darboğaz vardır. Grafiği arttırıp yükü ekran kartına ver.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı