Vivotab RT TF600T işletim sistemi kurma

hakanyesevi

Hectopat
Katılım
5 Aralık 2016
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meraba. Benim ASUS Vivotab RT tf600t bi tabletim var. Tablete içerisindeki sistemi yani Windows RT 8.1 işletim sistemini kurarken yarım kaldı ve ekranda artık onarım başlatılıyor olarak İngilizce yazıyor ve bi döngü var sabaha kadar da bekletsem değişen bir şey yok. Bu sistemi nasıl kurabilirim acaba?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tabletin içine yeni bir sistem atın ve bios modunda çalıştırın tableti. Oradan sistem dosyalarını taratın. Kurulumu otomatik yapacaktır.
 
Meraba. Benim ASUS Vivotab RT tf600t bi tabletim var. Tablete içerisindeki sistemi yani Windows RT 8.1 işletim sistemini kurarken yarım kaldı ve ekranda artık onarım başlatılıyor olarak İngilizce yazıyor ve bi döngü var sabaha kadar da bekletsem değişen bir şey yok. Bu sistemi nasıl kurabilirim acaba?[/QUOTE
Merhaba, aynı cihaz bende de var.8,1 işletim sistemini Win 10 yapmak istiyorum.BİOS ayarlarına nasıl girdiniz ? Ben giremedim de ,anlatabilir misiniz ?

Tabletin içine yeni bir sistem atın ve bios modunda çalıştırın tableti. Oradan sistem dosyalarını taratın. Kurulumu otomatik yapacaktır.
Merhaba, aynı tablet bende de var.Asus vivotab rt 3g . RT 8.1 kurulu.Bios menüsüne giremediğim için Win 10 kuramıyorum.Bu konuda bilgin var ise paylaşır mısın ?
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı