GTA 6 yerine GTA 4 duyurulursa ne olur?

Yok hocam alakası yok zaten RDR 1 PC'ye yeni konsollara gelir mi diye konuşuluyordu direk duyurdular bu bambaşka olay zaten çıkan sızıntı videosu vardı malum her şey belli Rockstar'ın 25. yılına da giriliyor çok belli yani ismi 6 olmaz başka bir şey olur orasını bilemeyiz.
GTA 6 geleceği bence de kesin sayılır hocam evet ama ben GTA 6'nın gelmeme ihtimalini düşünen insanların neden öyle düşündüğünü açıkladım hocam size.
 
Ben kendi açımdan bakınca , insanlar kadar önemsemiyorum GTA6yı. Ama GTA4 remake yapmasınlar ya , GTA 5 gibi GTA 4 oynamak istemiyorum. Bilgisayarımda iki GTA oyunu da yüklü fakat ben GTA 4ü daha çok oynuyorum. GTA 5 bana fazla hızlı geliyor. Araba sürerken Franklin özelliğiyle gidiyorum hep 🤣
 
Ben son dönemlerde remake/remaster rezilliklerinden sonra zaten bir iki yıl içinde GTA 4'ün yenileneceğini sanmıyorum zaten bir tek PS4/PS5 kullanıcıları erişemiyor oyuna. Sadece aynı oyunu yapsalar yapsalar 1-2 sene sonra PS5'e portlarlar RDR1'de olduğu gibi PS Store'da 3K fiyat etiketiyle görürüz.
GTA 6'ya kesin gözüyle bakıyorum Belki isim olarak sözel bir isim de olabilir illa 6 rakamı olmayabilir.
 

Geri
Yukarı