Camtasia Studio oyun çekme sorun

Cpt_slayer

Kilopat
Katılım
1 Aralık 2013
Mesajlar
281
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar internet'te araştırdım. Tools/options'tan Capture bölümündeki 4 seçeneği etkinleştirmemiz gerektiği söyleniyor ama bende 4 değil üç tane var. Hepside tikli. Yani auiro during seçeneği yok. Lütfen yardım edin.

Ekran Alıntısı.PNG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu programla çekme oyunları. Kendi görüntünü ayrıca çekip bu program ile videoya birleştirebilirsin. Fraps ile çek oyun kayıtlarını. Ayrı bir kamera ile de eş zamanlı olarak kendi görüntünü çekip Camtasia ile birleştirebilirsin.
 
Bu sorunun neden olduğunu buldum. İşletim sisteminden kaynaklanıyormuş. Dizüstü bilgisayarıma kurdum o seçenek var. Windows 7'de var windows 8.1'de yok.

Ekran Alıntısı.PNG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sana önerim mirillis action adlı bir program var. Oyunları bu programla çekmeni öneririm. Şu ana kadar kullandığım en iyi oyun içi video çekme programı ve bu videoları da kaliteli bir şekilde düzenlemek istiyorsan sony vegas pro 12'yi öneririm. Fakat yeni bir program yüklemekle uğraşmayı istemiyorsan camtasia studio'yla düzenlersin.
 
Kardeşim benim çok basit eğer bilgisayarın windows 7 veya üstü ise Camtasia ya sağ tıkla - Özellikler - Uyumluluk - Oradaki bu programın uyumluluk modu seçeneğini seçip onu windows service pack 2 yapıyorsun
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı