El Capitan sürücü kurduktan sonra görüntü gelmeme sorunu

Ahmetseven

Hectopat
Katılım
18 Şubat 2017
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
  • El Capitan'ı başarıyla yükledim ancak sürücüleri kurduktan sonra reset attığımızda elma simgesinden sonra görüntü kesiliyor ekrana görüntü gelmiyor. Açılışta Boot/Options sekmesinde ''nv_driver=1 ncpi=0x2000'' kodunu kullandıktan sonra (kod tanımı yanlış olabilir ezberden yazdığım için) görüntü ekrana sağlanıyor ancak bu sefer de girişte kullanıcı adı ve şifre soruyor. Ve bu sorduğu ilk oluşturduğumuz kullanıcı adı ve şifreyi kabul etmiyor. Sorun nedir sizce, yardım edebilir misiniz?
  • EK OLARAK!! Sürücüleri kurduktan sonra bootloader ekranında options sekmesinde ''Boot Args'' sekmesinde herhangi bir kod yok, boş duruyor. Ve ''Block Kext'' adında bir dosya oluştu onun satırı da boşta duruyor.
 
Son düzenleme:
Şuan bilgisayardan uzak olduğum için sağlıklı bir bilgi veremeyeceğim galiba aklımda kaldığı ile '' intel i5 işlemci 4 Gb Ram Geforce GT420 ''
 
Clover Config yaptım forumda tanıtım yapıldığı şekilde config dosyalarının isimlerini değiştirerek işlemleri kernel yazılı olan yerde yaptığımı hatırlıyorum en son.. canavar gibi çalışıyordu fakat mahvettim galiba :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı