Xiaomi Mi Max alınır mı?

Xiaomi Mi Max 64 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı

Hızlı şarj yok gözüküyor. Bir de garanti konusunda sıkıntı yaşanabilir. Özellikle Mi5'te kenarlarda aşırı yıpranma olduğu da belirtilmekte idi. Bu da plastik bir kaplama kullanmış. Telefon da boyut ve kalınlık olarak da baya bir büyük. Görünüş olarak da cezbetmiyor. Bataryası dışında açıkçası cazip gelen bir özelliği yok.
 
Anladığım kadarıyla büyük ekran, uzun şarj süresi arıyorsunuz ve bunu 1150TL bandında arıyorsunuz. İthalatçı garantili alabilirseniz Mi5 alabilirsiniz genel olarak şuanda 1200TL bandında en iyi telefonlardan. 1350TL yapabilirseniz Vodafone`da Zenfone 3 var. İsteklerinize bağlı olarak şunları öneriyorum.
Xiaomi Redmi Pro
Xiaomi Redmi Note 4
Lenovo Vibe P1 Pro
Lenovo Vibe P1
Lenovo Vibe K5 Note
Lenovo Vibe K6 Note
ASUS Zenfone Max
 
Xiaomi Note 3 pro da fiyat performans olarak iyi görünüyor. Kamerası dışında çok iyi diyen bir arkadaşım vardı. Hatta Note 4 den daha iyi diyorlar.
 
@BERWAR Açıklama için teşekkür ederim. Bazen bu xiaomi modelleri arasında kafam karışıyor :)

Bu arada bende mi5 düşünüyorum ama pek anlamam telefon işinden. Şu an note 1 ile custom romlarla çebelleşiyoruz :) Mi5 için o segmentte iyi olduğunu duydum. Daha fazlasını veremem zaten. Var mı eşdeğer başka bir alternatif. Konuyu dağıtmış gibi olmayayım.
 
Mi5 ile Mi Max arasında kalıp seçimimi Mi5 tarafından kullandım. Benim için performans ve batarya önde geliyordu fakat performans daha çok bastırdı ve aldım. Batarya performansı çok kötü sayılmaz, oyun sosyal medya falan 5-6 saat arası ekran süresi veriyor.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı