Türkiye'de neden Fortnite yaygın değil?

Muhtemelen grafiklerden dolayı. Yok mimar sinanlar var falan diyenlerin çoğu oynamamıştır izledikleri videolardan bakıp yorum yapıyorlardır. Üst ranklar harici komplike yapı yapanlar çok yok. Tabii herkesin her oyunu sevme gibi bir zorunluluğu yok.
 
CS 1.5 1.6'dan gelen bir nesil olarak oyunda fazla kompleks şeylere yapılarak gerçek amacından sapmasını ben sevemedim. PUBG öyle ilk çıktığında güzel bir senaryosu varken sonra bambaşka bir yere gitti oyun.
 
Hocam size bir soru soracağım, ben son 6-7 aydır Fortnite'yi profesyonel oynuyorum ve geçen ay bu sebepten ötürü yeni PC toplamaya karar verdim, topladığım sistem:
RTX 3050 8 GB VRAM.
i5 10. nesil işlemci.
16 GB RAM.
165 Hz 1080p monitor.
Fakat ben sistemi aldım alalı şu Fortnite'de ki sorunu duzeltemedim, hocam yaşadığım sorun sürekli olarak(oyun ayarlarım; 1080p çözünürlük, ekran yenileme hızı 165 Hz'ye sabit, oyun performans modunda, bütün grafik ve doku ayarları en düşükte)FPS düşüşü Battle Royale modunda ekran yenileme hızını 165'e sabitlememe rağmen oyun 120-130 FPS oluyor hele biriyle Build savaşına girdiğimde FPS değeri 50-60 arasına düşüyor ayrıca oyun akıcıda değil bu yaşadığım sorunu box fight tarzı 1V1 maplerinde yaşamıyorum fakat asıl önemli olan Battle Royale modu çünkü turnuvalara katılıyorum bu sorunumla alakalı 50 belki daha fazla video izledim Technopat'a defalarca konuyu açtım fakat sorunumu kimse çözemedi, sizde Fortnite ile haşır neşir olduğunuz için belki çözersiniz diye düşündüm, acaba bu sorunum için bir çözümünüz var mı?
(Bu arada arkadaşlar konunun içinde konu açmış oldum kusura bakmayın fakat 1 aydır bu sorunla uğraşıyorum defalarca konu açmama rağmen Technopat'ta kimse çözemedi sorunumu bende bu arkadaş çözebilir ümidiyle yazıyorum bilgisayarı büyük bir heyecanla aldım fakat 1 aydır hâla bu sorunla uğraşıyorum lütfen kusura bakmayın)

Bu sorunun aynısını Ryzen 7500F RTX 4060 ile yaşıyorum ben ve kanser ediyor bunun için sistem yeniledim bende prof derecesinde oymuyorum ama değişen hiçbir şey olmuyor sabit 240 FPS alıyorum ama karşıma biri çıkıp Build fight gireceğim zaman FPS bir amca düşmeye başlıyor sırf bu yüzden fight çoğunu kaybediyorum bunun bence en büyük sebebi Fortnite sunucuları berbat ötesi ikincisindede FIFA'nın momentum sisteminin bir değişiğini bu oyuna entegre etmişler bunun başka açıklaması maalesef yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı