Akım korumalı priz bilgisayarın kendiliğinden kapanması sorununu çözer mi?

KardokDelikaya

Centipat
Katılım
16 Haziran 2022
Mesajlar
20
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi günler. Masaüstü bilgisayar almıştım ben. Bilgisayarı tam gücünde deneyeyim diye yüksek güç moduna aldım fakat bilgisayarım ısınmamasına rağmen kendiliğinden kapanıp bi' anda tekrar açılmaya başladı. Teknik servisine sorduğumda ise akım korumalı priz edinmemi söylediler. Sizce bu sorunu çözer mi ve Brennenstuhl Primera-Line markası alayım mı? İnternette bayağı önerilip alınan bir ürünmüş fakat yine de buraya sormak istedim önce. Çünkü her akım korumalı priz aynı değilmiş sanırsam. Tam emin olamadım.
Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler. Kasamı teknik servise verdim. Senin gibi testlerde kapanmıyordu bende. Teknik servise format atmayın dedim. Onlardan alırken bana SSD'lere format atın, çözebilir dediler. Ya da bizim bina eski, belki yüksek güçte yeterince elektrik gelmiyor da olabilir. Emin değilim.
Ben 6'lı aldım akım korumalı prizi çünkü lazımdı bana. Bir sürü fiş takıyorum diye. İhtiyacın yoksa almanı tavsiye edemiyorum. Çünkü pek faydasını göremedim ben henüz.

Hocam bizim bina daha 6 yıllık binadan olacağını sanmıyorum ama dediğim gibi tek fişe birçok fiş takılı bir ihtimal ondandır diyorum ama bilemiyorum. Sistem sıcaklıkları da gayet normal ama bazı oyunlarda kafasına göre kapatıyor kendini sistem.
 
Hocam bizim bina daha 6 yıllık binadan olacağını sanmıyorum ama dediğim gibi tek fişe birçok fiş takılı bir ihtimal ondandır diyorum ama bilemiyorum. Sistem sıcaklıkları da gayet normal ama bazı oyunlarda kafasına göre kapatıyor kendini sistem.
Valla ben direkt duvar prizine taktım. Gene aynı sorun oldu. SSD'ye henüz format atamadım. Belki ondandır. Deneyince yazarım tekrar buraya ama 1-2 hafta sonra olur muhtemelen. Bitirmem gereken single player oyunlar varda. Baştan indirmek istemiyorum.
 
Vallahi ben direkt duvar prizine taktım. Gene aynı sorun oldu. SSD'ye henüz format atamadım. Belki ondandır. Deneyince yazarım tekrar buraya ama 1-2 hafta sonra olur muhtemelen. Bitirmem gereken Single Player oyunlar varda. Baştan indirmek istemiyorum.

Hocam ben bilgisayara zaten her 1-2 ayda bir format atıyorum hatta bu aralar tekrar formatlamak istemiyor değil canım. Benimkisi net formattan, disklerden veya ısınmadan değil ama artık canıma tak etti. Bir ihtimalde olsa işlemciden yapıyor olabilir diyeceğim ama onda da ısınma yok, i3 10105F işlemcime ucuzda olsa kule tipi bir fan alacağım yine çözülmezse artık ne yaparım bilmiyorum.
 

Geri
Yukarı