1.100.000 TL'ye otomobil önerisi

Neden alınmaz diye onlara sorun bence. Psa grubu kendini çok geliştirdi. 2019'dan sonra muazzam bir gelişim sergilediler ki Avrupa'da bir anda çoğaldılar. 508'deki şanzımanın konforu bu fiyatta hiçbir araçta yok. Aynı şekil donanım olarak da rakiplerine üstün. Şu ana kadar çerçevesiz camları haricinde herhangi bir şikayette bulunan kullanıcısını görmedim. Zaten 1.5 BlueHDi motor bayağı beğeniliyor. Bu paralara hafif tramerli sayılabilecek şekilde allure paket geliyor sanırım. Prime pakete göre birkaç ekstrası var koltuk ısıtma gibi. Cam tavanlısını bulabilirseniz bence en mantıklı tercihlerden biri olur.

Ön yargı ise büyük ihtimalle eski fransız otomobillerden geliyor. Çoğu kişiye elektronik yönde sıkıntılar yaşattırdı. Ezbere konuşuluyor. Şu an psa grubu bayağı ileri seviyede. Özellikle bizim gibi ülkelerde çok mantıklı araçlar.

Evet dediğiniz gibi olabilir yakışıklı bir otomobil 508 kokpit biraz yukarıda kalıyor gibi sadece, ama baktığımız zaman D segmentte bu fiyata böyle bir araç bulmak çok kolay değil.

Peki başka önerebileceğiniz bir otomobil var mı?
 
Evet dediğiniz gibi olabilir yakışıklı bir otomobil 508 kokpit biraz yukarıda kalıyor gibi sadece, ama baktığımız zaman D segmentte bu fiyata böyle bir araç bulmak çok kolay değil.

Peki başka önerebileceğiniz bir otomobil var mı?
Alternatif Insignia olabilir. Bu paralara bu araçlar varken 2. el Leon, Golf, 308, Focus, Civic gibi araçlar önermek mantıklı gelmiyor. Sport Excellence paketleri geliyor gibi bu paraya. O da mantıklı tercih olur. Boş Passat'larda var ama bence Insignia ve 508 kadar mantıklı değil. Passat'tan sonra da Talisman gelir herhalde. Icon bu paralara olsa çok daha önde olurdu ama bu paraya Touch geliyor.
 
•Audi A4 B8 8k.
•Bmw 3 F30.
•Ford Mondeo mk5.
•Volkswagen Passat b8.
•Opel Insignia b
•Renault talisman.
•Honda Civic FC5.

Tavsiyeleriniz güzel fakat F30'un artık ömrünün dolduğunu düşünüyorum temizini bulmak zorlaştı diğerleride hor kullanıldığı için malum sanayiyle uğraştırıyor. Mondeo'larında piyasası çok yok diye biliyorum her ne kadar güzel araç olsalarda Türkiye'de tutunamadı sadece bilenler alıyor. Bu ikisi hariç önerilerinize katılıyorum ellerinize sağlık. Eklemek gerekirse düşük kilometreli Corolla bulabilir dream yada flame paket.
 
Alternatif Insignia olabilir. Bu paralara bu araçlar varken 2. el leon, golf, 308, focus, Civic gibi araçlar önermek mantıklı gelmiyor. Sport excellence paketleri geliyor gibi bu paraya. O da mantıklı tercih olur. Boş Passat'larda var ama bence Insignia ve 508 kadar mantıklı değil. Passat'tan sonra da talisman gelir herhalde. Icon bu paralara olsa çok daha önde olurdu ama bu paraya touch geliyor.

Aynen dediğinize katılıyorum şu an mantıklı olanlar bunlar talisman ve Passat'larda dolu paketleri 1.3 - 1.5 milyondan başlıyor suberblere bakıyoruz ama oda biraz bütçeyi aşıyor gibi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı