Okul tahtası uzaktan yönetiliyor

Kanka cok biliyorsun konuya yorum yapma bir daha senden ricam.

Çok şey biliyorsun kanka ya sana yanıt atma demiştim değil mi?

Kardeşim çok konuşuyorsun ha.

Söyledi zaten kardesim cevap yazma şu konuya seni duymak isteyen yok bana da başkasına da bir katkın yok bir şey öğreteceksen öğret öğretmeyeceksen öğretme git konudan.
Bu nasıl üslup? Yardım için forumda konu açıyorsun ancak haksız bulunduğunda istemediğin kişilerin yanıt yazmamasını istiyorsun. Forum kavramı nedir bunu öğrenmekle başlayabilirsiniz. IT çalışanı bir şey yapıyorsa bildiği vardır, bu yaptığı/yapacağı şeyin o adamın kod bilmesi ile de alakası yoktur. Bu kadar rahatsızlık var ise hocanız müdüre gidebilir. Sizin karışmanızı gerektirecek bir durum yok.
 
Arkadaşlar ben kendim çok biliyorum demedim ama adam o derece bilgisiz ki ben bile daha bilgiliyimdir manasında dedim.
Hiç kimse yardımcı olmadı bulunduğum durumu kimse bilmemesine rağmen herkes kendi keyfince yorumlar yapmış yaptığınız yorumların kimseye bir katkısı olmadı sadece yazmış oldunuz neyin yasak olduğunu ben bilirim benim okuduğum okul.
Bu adam da gelip beni sınıfın ortasında rencide etmeye çalışabilevek bir adam değil.
Hepinize yorumlarınız için sağ olun bana hiçbir şey katmadınız.

Bu nasıl üslup? Yardım için forumda konu açıyorsun ancak haksız bulunduğunda istemediğin kişilerin yanıt yazmamasını istiyorsun. Forum kavramı nedir bunu öğrenmekle başlayabilirsiniz. It çalışanı bir şey yapıyorsa bildiği vardır, bu yaptığı/yapacağı şeyin o adamın kod bilmesi ile de alakası yoktur. Bu kadar rahatsızlık var ise hocanız müdüre gidebilir. Sizin karışmanızı gerektirecek bir durum yok.

Ya kanka kafayı yedim bu adamlar bana ne kattılar şimdi bir soru sorduk boşuna kimse bir şey katmadı bana üslup diyorsunuz fakat diğlerinin konuşma tarzlarına dikkat etmediniz sanırım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bro cok iyi anlamissin he helal olsun.
Kardeşim bu adam keyfine göre derste hocanın programını kapatamaz.
Hocaların izin verdiği şeyleri kendi keyfine göre kapatamaz.
Bunun sorumluluğu size düşmez. Yaşınızın küçük olmasına veriyorum.

Hocanız gerekli görürse yapması gerekeni yapar.
 
Genel okul kuralları.

Okula zamanında gelinir.
Koridorlarda koşmadan yürünür, gürültü yapılmaz.
Tuvaletler temiz tutulur, peçeteler israf edilmez.
Teneffüslerde oyun alanının dışına çıkılmaz.
Öğretmenlerin ve yöneticilerin uyarıları dikkate alınır.
Okul çevresi temiz tutulur, doğa korunur.
Derslikler ile okuldaki tüm kapalı ve açık alanlar gibi ortak kullanım alanlarında yiyecek içecek tüketilmez; yemek artığı çöp ve atık bırakılmaz. Öğrenci bunları en yakın çöp kutusuna atmakla yükümlüdür.
Öğrenciler küfür ve argo içeren sözler kullanamazlar, birbirlerine fiziksel zarar verici harekette bulunmazlar, kavga edemezler ve birbirlerine ve öğretmenlerine görgü kuralları içinde hitap ederler.
Öğrenciler okulda yapılan etkinliklere ve törenlere katılmak, bu etkinlikler sırasında görgü kurallarına ve etkinliğin özel kurallarına uygun davranmak zorundadırlar.
Her öğrenci bayrak törenlerinde kendi dersliği için ayrılan yerde düzgün olarak sıra olmak, sessiz olarak komut verilmesini beklemek ve İstiklâl Marşı'nı yüksek sesle söylemek zorundadır.
Öğrenciler okula ait malzeme ve diğer okul eşyalarını korumak ve zarar vermemekle yükümlüdürler.
Öğrenciler kütüphanede, bilgisayar odasında, spor salonunda, müzik ve görsel sanatlar odasında vb. kendi dersliklerinin dışındaki eğitim ortamlarında bulundukları yerin özel kurallarına uyarlar.
Öğrenciler kantin ve yemekhanede sıraya girerler, kantin ve yemekhane kurallarına ve görgü kurallarına uyarlar. Kantin ve yemekhane haricindeki alanlarda yemek vb. yenmez.
Ulaşımını servisle yapan öğrenciler servis kurallarına uyarlar.
Öğrenciler okulun belirlenmiş kılık kıyafet kurallarına uyarlar.
Öğrenciler sınavda sınav kurallarına uyarlar.
Öğrenciler okul içinde cep telefonu kullanamazlar.
Öğrenciler ders araç ve gereçlerinin dışında okula değerli/özel eşyalarını getiremezler.
Öğrenci ders günü sonunda sınıfta kitap, defter veya çanta gibi eşyasını bırakamaz. Bırakılan eşyadan okul yönetimi sorumlu değildir.
Okul içerisinde sakız çiğnenmez, kabuklu kuru yemiş yenmez.
Öğrenciler okul idaresinin ve öğretmenlerinin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek durumundadır.
Sınıf ve atölyelerde gereksiz yanan ışıklar kapatılır.
Okul malzemelerine verilen zarar, zarar veren öğrencilerin velilerinden tanzim edilir.
Alıntıdır.

Eyvallah brom okudum hepsini çok sağ ol.
 
Çünkü sizin tahtaya yazılımsal değişiklik hakkınız olmadığı için bana sus deme hakkınızda yok istediğim kadar yazarım. Müdürünüz size bu bilgisayar sizin istediğinizi yükleyin hatta bizim anlaşmalı olduğumuz firmanın yaptığı uzaktan kontrol mekanizmasını dahi kaldırabilirsiniz mi dedi ? Kardeşim yazdıklarınızı, yazdıklarımızı baştan bir okuyun baştan sona haksızsınız.
Arkadaşlar ben kendim çok biliyorum demedim ama adam o derece bilgisiz ki ben bile daha bilgiliyimdir manasında dedim
Hiç kimse yardımcı olmadı bulunduğum durumu kimse bilmemesine rağmen herkes kendi keyfince yorumlar yapmış yaptığınız yorumların kimseye bir katkısı olmadı sadece yazmış oldunuz neyin yasak olduğunu ben bilirim benim okuduğum okul

Bu adam da gelip beni sınıfın ortasında rencide etmeye çalışabilevek bir adam değil
Hepinize yorumlarınız için sağ olun bana hiçbir şey katmadınız.

Sizin okuduğunuz okulun önemi yok MEB yönetmeliği sabittir özel ve devlet bütün okullarda geçerlidir. Asıl siz bilgisizsiniz ve size yardımcı olmaya çalışan insanları reddediyorsunuz üstüne kaba bir üslup ile konuşuyorsunuz. Bu yaptığınız her şey ise baş harfi E olan 5 harfli, genellikle lise çağındaki gençlere denilen bir biyolojik durum ile de özetlenebiliyor. İyi günler dilerim.
 
Çünkü sizin tahtaya yazılımsal değişiklik hakkınız olmadığı için bana sus deme hakkınızda yok istediğim kadar yazarım. Müdürünüz size bu bilgisayar sizin istediğinizi yükleyin hatta bizim anlaşmalı olduğumuz firmanın yaptığı uzaktan kontrol mekanizmasını dahi kaldırabilirsiniz mi dedi? Kardeşim yazdıklarınızı, yazdıklarımızı baştan bir okuyun baştan sona haksızsınız.

Sizin okuduğunuz okulun önemi yok MEB yönetmeliği sabittir özel ve devlet bütün okullarda geçerlidir. Asıl siz bilgisizsiniz ve size yardımcı olmaya çalışan insanları reddediyorsunuz üstüne kaba bir üslup ile konuşuyorsunuz. Bu yaptığınız her şey ise baş harfi e olan 5 harfli, genellikle lise çağındaki gençlere denilen bir biyolojik durum ile de özetlenebiliyor. İyi günler dilerim.

Ben hangi birinize saygısızlık yaptım acaba nereden geliyor bu saygısızlık eğer yaptığımın hata olduğunu düşünüyorsan cevap vermezsin ama yardımcı olmak istersen edersin.
 
Bunu okuldaki yetkili kişiler yapmadıysa, yani bir öğrenci yaptıysa şikayette bulunabilirsin, ancak yetkili ise hiç bulaşma.
 
Yok diyorum ki biz istesek sizi çoktan banlatiriz biz burada bir konu üzerinde konuşuyoruz adam geliyor milleti banlatma derdinde.

Sizden başlayalım o zaman.

Kanka istediğini yapabilirsin.

Arkadaşlar hepinizden çok özür dilerim sizi ilgilendirmeyen bir konuda konuya çözüp bulmak yerine insanları linçlemeui tercih ettiğinizden dolayı size saygısızlık yaptıysam hepinizden özür dilerşm çok pardon
Size tavsiye vermek isterim bir insanın ergenlikten dolayı bir şey yaptığını düşünüyorsanız konuya giidp o adamla alay etmek yerine konudan çıkın yardımcı olmak isteyen birisi varsa olsun insanları linçleyimorallerinş bozmaya çalışmak yerine başka konulara cevap verin şu an bu konudaki hiç kimse bana hiçbir şey katmadı halen baştakiyle aynı haldeyim hayatımda hiçbir şey değişmedi.

Bunu okuldaki yetkili kişiler yapmadıysa, yani bir öğrenci yaptıysa şikayette bulunabilirsin, ancak yetkili ise hiç bulaşma.

Teşekkür ederim.



Teşekkür ederim.
 
Kanka istediğini yapabilirsin.

Arkadaşlar hepinizden çok özür dilerim sizi ilgilendirmeyen bir konuda konuya çözüp bulmak yerine insanları linçlemeui tercih ettiğinizden dolayı size saygısızlık yaptıysam hepinizden özür dilerşm çok pardon.
Size tavsiye vermek isterim bir insanın ergenlikten dolayı bir şey yaptığını düşünüyorsanız konuya giidp o adamla alay etmek yerine konudan çıkın yardımcı olmak isteyen birisi varsa olsun insanları linçleyimorallerinş bozmaya çalışmak yerine başka konulara cevap verin şu an bu konudaki hiç kimse bana hiçbir şey katmadı halen baştakiyle aynı haldeyim hayatımda hiçbir şey değişmedi.

Teşekkür ederim.

Bemce siz benim dediklerimi yapın rehberlik veya müdüre şikayet edin.
 
Hocam ben zaten konu sahibini tutmuyorum, bir önceki mesajıma bakarsanız anlarsınız. Kendisi verilen cevapların konu ile alakasız olduğundan bahsetmiş, bende raporlayabileceğini söyledim. Aynı şekilde Türkçe kurallarına uymadığını düşünüyorsanız, sizde raporlayabilirsiniz.

Sizden başlayalım o zaman.
Keyfiniz bilir, eğer bir hatam varsa uyarımı severek onaylarım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı