HyperX Cloud 3 Wireless vs Razer BlackShark V2 Pro

V2 Pro, Artics 9 rakibi olamaz. Bir kere Artics 9 çift cihaz desteği var.



Ayrıca SS fanboyu gibi görünüyorum farkındayım, ama SteelSeries'da içeri girmesi daha iyi. Cloud 2 kullandım çıkarıyorum mikrofonu koyuyorum bir yere geri al veya dikkatli koy falan uğraştırıcı.
Estağfurullah hocam. Ancak V2 Pro ile Artics 9 arasında kalan çok insan var. Ve ikisinden birine yönlenen belirgin bir çoğunluk yok.
 
Hocam 9X dongle Xbox ile uyumlu.
Reddit'te böyle bir şey okudum. 9'un kutusunda Wireless Dongle varmış ama ürün içeriğine yazmamışlar.

"The 9X uses Microsoft's wireless protocol to connect. The 9 uses Steelseries tech instead. So they are not compatible with each other and have very different wireless characteristics.

Steelseries wireless tech is btw miles better than Microsoft's. And yes, the 9 includes a wireless dongle for that reason, even if for some reason Steelseries doesn't list it in the description."
 
Reddit'te böyle bir şey okudum. 9'un kutusunda Wireless dongle varmış ama ürün içeriğine yazmamışlar.

"The 9X uses Microsoft's Wireless protocol to connect. The 9 uses SteelSeries tech instead. So they are not compatible with each other and have very different Wireless characteristics.

SteelSeries Wireless tech is btw miles better than Microsoft's. And yes, the 9 includes a Wireless dongle for that reason, even if for some reason SteelSeries doesn't list it in the description."

Hocam yanlış anladınız galiba. Diyorum ki bu model dongel ı PC'ye tak çalıştır.
Bu model ise gene dongel ı var, ama PC'yi görmüyor. PC ile uyumlu dongellar varmış, ama pahalı.

Bu arada yanlışım varsa arkadaşlar düzeltir 7+ ile 9 arasındaki tek fark Bluetooth ve Bluetooth ile birlikte gelen çift cihaz desteği. Hatta ufaktan Artics 7+ şarjı daha uzun gidiyor.
 
Hocam yanlış anladınız galiba. Diyorum ki bu model dongel ı PC'ye tak çalıştır.
Bu model ise gene dongel ı var, ama PC'yi görmüyor. PC ile uyumlu dongellar varmış, ama pahalı.

Bu arada yanlışım varsa arkadaşlar düzeltir 7+ ile 9 arasındaki tek fark Bluetooth ve Bluetooth ile birlikte gelen çift cihaz desteği.
Tamam teşekkür ederim. Kraken V3 Pro hakkında ne düşünüyorsunuz?
 
6 bin TL'lik fiyatını hak etmediği dışında pek bir şey düşünmüyorum. Sizin kulaklıkta beklediğiniz en önemli yanı hangisi? Ona göre birini söyleyeyim.
Ben şu an Razer Man O'War 7.1 Wireless Chroma kullanıyorum. O yüzden beklentimi karşılayabilecek sadece Razer Nari Ultimate vardı o da üretimi durduruldu. Kablosuz olacak. Deri veya kumaş pek fark etmez, en az 50 MM ses sürücüsü olsun mümkünse mikrofonu jaklı harici olmasın. En önemli kriterim mikrofonu ağzıma götürmemek hoşuma gitmiyor. İkinci el alacağım, 2.500-3.000 TL arasında BlackShark V2 Pro, Cloud 2 Wireless arasında gidip geliyorum. Eğer uyguna bulursam Cloud 3 düşünüyordum fakat araştırdım pek uygun değil. Cloud 2 ve BlackShark V2 Pro 2023 (yenilenen versiyon) arasında hangisi alınmalı? CS2, R6 Siege ve en çok The Finals oynuyorum.
 
Ben şu an Razer man o'war 7.1 Wireless Chroma kullanıyorum. O yüzden beklentimi karşılayabilecek sadece Razer nari Ultimate vardı o da üretimi durduruldu. Kablosuz olacak. Deri veya kumaş pek fark etmez, en az 50 mm ses sürücüsü olsun mümkünse mikrofonu jaklı harici olmasın. En önemli kriterim mikrofonu ağzıma götürmemek hoşuma gitmiyor. İkinci el alacağım, 2.500-3.000 TL arasında BlackShark V2 Pro, Cloud 2 Wireless arasında gidip geliyorum. Eğer uyguna bulursam Cloud 3 düşünüyordum fakat araştırdım pek uygun değil. Cloud 2 ve BlackShark V2 Pro 2023 (yenilenen versiyon) arasında hangisi alınmalı? CS2, R6 Siege ve en çok The Finals oynuyorum.

Cloud 2 çok kronik hatası var önermem. V2 Pro alabilirsiniz o halde.2. el piyasasını bilmiyorum, ama Cloud 2 yerine net tercih edilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı