YouTube'da Enis Kirazoğlu tarzında videolar nasıl yapılır?

Njord16

Centipat
Katılım
19 Mart 2023
Mesajlar
107
Çözümler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS PRIME A520M-K - GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X 8GB GDDR6 - AMD Ryzen™5 5500 Soket AM4 4.2 GHz XPG 8GB DDR4 3200MHZ CL16 PC RAM
Cinsiyet
Erkek
YouTube'da Enis Kirazoğlu tarzında videolar yapmak istiyorum fakat hayatmda hiç edit yapmadım. Nasıl yapılacağını da bilmiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir? Hangi programları kullanmam gerek? Premiere falan çok karışık gibi gözüküyor. Para vermeli miyim? Uğraşanlar cevaplarsa sevinirim.
 
Yani edit montaj kolaj ne dersen bu işlerde yeniysen para verip bir şey alma bence de en kolayı arkadaşında dediği bana görede CapCut bayağı basit rahatlıkla uğraşarak yapabilirsin.
 
Enis kirazoglu gibi edit yapmak aman aman bir zorluk değil, fakat gerekli olan önemli husus senin hayal gücün, ne kadar yaratıcıysan editi de o kadar iyi yaparsın.
 
En babasıyla zaman içinde ustalaşmak istiyorum dersen premiere de bir seçenek bedava edinilebilir internetten ama öncesinde en azından biraz basit bir timeline sunan bir programla uğraşılıp göz aşinalığı kazanılsa iyi olur. Misal capcut hatta capcuttan önce çok basit bir mobil foto düzenleyici inshot üzerinden bile ufak pratik yapılabilir.

Ben olsam direkt büyük bir projemi atıp onun üzerinden uğraşmaktansa telefonda ya da bilgisayarda galeride video ya da foto olarak ne varsa ilk önüme geleni içeri atar onun üzerinden programın sunduğu her şeye bir basar mantığı kapmaya çalışırdım
 

Geri
Yukarı