Steam GTA V 14.80 dolara alınır mı?

Talha4066

Femtopat
Katılım
28 Ağustos 2023
Mesajlar
52
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi sosyaller Steam'de GTA 5 %63'lük bir indirime girdi ve 14.80 dolara düştü sizce alınır mı? Yoksa ilkbahar indirimleri mi beklenmeli?
 
Hocam bir tık pahalı gibi ya. Yani paranız varsa oynamak istiyorsanız alınır ama İlkbahar indirimlerinde daha çok düşecekse beklemek daha iyi olabilir.
 
Hocam bir tık pahalı gibi ya. Yani paranız varsa oynamak istiyorsanız alınır ama ilkbahar indirimlerinde daha çok düşecekse beklemek daha iyi olabilir.

Daha ne düşecek kanka şu anda Steam'de indirimsiz versiyonu 80 dolar oldu.

İyi Sosyaller Steam'de GTA 5 %63'lük bir indirime girdi ve 14.80 dolara düştü sizce alınır mı? Yoksa ilkbahar indirimleri mi beklenmeli?

Kaçırma al.
 
Arkadaşın falan yoksa çöp oyun. Milleti toxiclemekten zevk alıyorsan "indir > para bas > milleti delirt" adımlarını uygula.

Yoo RP sunucularında oynar tek başına bile oyundakilerle tanışıp ortam kurar. FiveM var. Grand RP var...
 
Yoo RP sunucularında oynar tek başına bile oyundakilerle tanışıp ortam kurar. FiveM var. Grand RP var...

Adamakıllı sunucu bulursa oynar. RP benim için biteli bayağı oluyor. Eğer yeni düzgün yönetim kadrolu bir sunucu varsa oynasın. Freeroam sunucularda çok kaliteli değildi, tartışılır tabii yeni açılmış kaliteli sunucularda vardır.
 
Çöp oyun falan değil harika mekanikler, efsane heistler, atış hissi, gameplay... Oyun çok kaliteli bir açık dünya oyunu. Ne Batman gibi 10 saniyede bir loading yiyorsun ne toxic hilelerle uğraşıyorsun.

İnvite only session açman yeterli İngilizce anlıyorsan oyunda para kazanması, Build yapması, envanter dizmesi, garaj dizmesi vs çok sarıyor.

GTA 5 Discord sunucusundan çok adam bulabilirsin orada da para kasan insanlar var heistlerine alabilirler seni %100 pay bile verenlere denk gelebilirsin.

Oyuna gelirsek 15 dolar bana göre verilmez. 450 TL vermezdim bir oyuna Epic'te vaktinde çok bedava dağıtlı hala o hesaplardan var biraz araştırınca bulabilirsin. Hiç bulamadım hiç GTA 5 oynamadım diyorsan alınır.
 

Geri
Yukarı