%Appdata% ekranını göstermek sorun yaratır mı?

Wostid Reis

Decipat
Katılım
11 Şubat 2023
Mesajlar
2.445
Çözümler
4
Bu sabah FiveM sunucusuna kayıt olacağımda hile kontrolü için ekran açmamı ve bunu yazmamı istediler. Bende yazdım ve 5-10 saniye bekledim. Bir problem yaratır mı? Hiçbir bilgi de gözükmedi şifre falan.Aşağı in çık yaptım herşeyi görmüştür heralde ama görmediğini söyledi sadece discord ekranının ekranını yansıtmıştım.
 
Orada sadece klasörler var. Dosyaları açmadıkları sürece (ki açamazlar zaten) herhangi bir bilgine erişemezler merak etme.

Hile kontrolü için çok dandik bir yöntemmiş bu arada.
Harbiden %appdata% üzerinden de hile kontrolü yapmazsın la ve bir şey olmaz istediği kadar baksın.
 
Bu sabah FiveM sunucusuna kayıt olacağımda hile kontrolü için ekran açmamı ve bunu yazmamı istediler. Bende yazdım ve 5-10 saniye bekledim. Bir problem yaratır mı? Hiçbir bilgi de gözükmedi şifre falan. Aşağı in çık yaptım her şeyi görmüştür herhalde ama görmediğini söyledi sadece Discord ekranının ekranını yansıtmıştım.

+12 FiveM sunucularına girme dostum direkt FiveM'i bırakmalısın bence sağlığa çok zararlı (nereden biliyorsun deme 2500 saatimi verdim ve akıl sağlığımı kaybettim :D)
 
Oradan da silebilirsin çoğu şeyi cidden olayı ortalığı trolleyip insanları rahatsız etmekse her türlü sıyırır işin içinden.
Net çözümü aktif bir yönetim ekibi olacak hile kullanan oyuncuyu perma banlayacak.

Adam güzel bir rolü mahfettikten sonra o adamı banlamak kime ne kazandırır ki? Önemli olan başta güzel bir kontrole sokulup ona göre sunucuya alınmalı.
 

Geri
Yukarı