iPhone 12 için 64 GB yeterli mi?

5 sene 32 gb iphone 7 kullandım bildiğin eziyetti hafiza sorunu . İphone da alırken hafıza miktarı önemli. Çok çok dikkat etsen bile bir yerden sonra hafıza şişiyor yetmiyor.

cloud bir süre sizi idare eder. Ama siz bilirsiniz ben 256gb lik model aldım en son uğraşmamak için. (14pro)
 
5 sene 32 GB iPhone 7 kullandım bildiğin eziyetti hafiza sorunu. IPhone'da alırken hafıza miktarı önemli. Çok çok dikkat etsen bile bir yerden sonra hafıza şişiyor yetmiyor.

Cloud bir süre sizi idare eder. Ama siz bilirsiniz ben 256 GB'lik model aldım en son uğraşmamak için. (14Pro)

Aynısı bende de şu an 256 dayım kafa rahat.
 
iOS şart mı yahu niye bu kadar zorlama iş yapıyoruz :)

Şart değilse gelin şöyle daha güzel bol hafızalı telefon bulalım 😁
 
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim, şöyle özetleyebilirim 128 GB bir telefon kullanıyordum. Beş bine yakın öge vardı galerimde ve Spotify'dan yüklediğim iki binden fazla müzik. Bunun yanı sıra birçok uygulama. Savruk bir kullanımda dahi 75-80 GB bir alan kullanıyordum. Yeterli olabileceğini düşünüyorum aslında ama 64 GB kullanıcılarının fikirlerini de almak istedim.
Bu kullanım tarzına 64GB asla yetmez hocam. Ben fazla fotoğraf çekmeyen, telefonu oyun ve uygulamalarla doldurmayan birisi olarak 128GB'le bile sıkıntı yaşadım.
 
Alternatifinde S22 var ama çok fazla olumsuz yoruma rastladım, ne dersiniz?

S22 1, 5-2 senelik kullanım döneminde de sonrasında da 12'ye göre sizi çok fazlasıyla tatmin edecektir.
64 GB depolamalı IP12 iCloud ile beraber idare eder. iCloud sadece fotoğraf ve video depolama yeri bilginiz olsun. Diğer uygulamalar telefona iniyor.
 
Alternatifinde S22 var ama çok fazla olumsuz yoruma rastladım, ne dersiniz?

Hocam eğer ki bir iPhone kullanıcıysanız herhangi başka bir telefona geçince o IOS'ta aldığın zevki kesinlikle almazsın ve Android telefonlar bir yerden sonra yavaşlıyor ama IOS'lar zaman geçse bile hala hızlı olmaya devam ediyor siz IPhone'den devam edin bence 128 veya 256 sizin için gayet ideal.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı