Gerçekten güvenilir virüssüz Türkçe yama siteleri var mı?

1- Ana Sayfa

2- makine çeviri (Türkçe yamayı yapanların ismi). https://discord.com/invite/QDezpy4QtV

3- YAMA TR • Oyunlarınız İçin Türkçe Çeviri Yamaları İndirin

4- Hangar Çeviri | Türkçe Oyun Çeviri

5- Calypso https://discord.com/invite/9zJe7ttAjS

6- forumlardaki Türkçe yamalar.

Hepsini aktif olarak kullanıyorum. Bir yama için fazladan para ödemeye gerek yok. Hepsi güvenilir sitelerdir. Aralarından favorim makine çeviridir.

Makine çeviriye baktımda adamlar Google Translate'den çeviri yapıyormuş.
 
 
Hocam adamların ismi makine çeviri, yamalarını kullanırsanız ne kadar kaliteli olduğunu anlarsınız. Ben AC Odyssey, RDR 2, AC Valhalla gibi oyunlara oradan Türkçe yama kurdum. Gerçekten çok kaliteliydi.

Oyunu aratılacak bir yer var mı ben Discord ve kendi sitelerinde bulamadım.
 
2 gündür bilgisayara bulaşan virüsle uğraşıyorum daha bugün formatladım. Bana gerçekten önerebileceğiniz Türkçe yama siteleri var mı? Xdeki videoyu izleyincede bir şüphe duydum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Boş yapmış. Adında türkçeyama, türkçeyamacı vs yazan bütün yama sitelerinden uzak dur, bilmemneçeviri olanlar genelde güvenilir oluyor. Arkadaş övmüş de mecbur kalmadıkça makine çeviri gibi ekiplerin yamasını kullanma. Ufak tefek oyunlarda bi yere kadar idare ediyo da biraz metni bol oyunlarda batırıyo bildiğin o tür çeviriler. Biri ücretli diğeri translate yama varsa ücretliyi tercih et. 1 oyun için 140 lira abonelik çok ben translate oynarım demeni anlarım. Abonelik sistemiyle çalışan 1 anonymous var zaten gerisi 1 kere al ömür boyu yama senin şeklinde çalışıyo ücretlilerin. Anonymousa ek rewadis güvenilirdir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı