Çalıntı kredi kartı nedir, ne işe yarar?

N0rvecli

Hectopat
Katılım
12 Temmuz 2022
Mesajlar
3.558
Makaleler
2
Çözümler
53
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad
Esenlikler başlıkta belirttigim şekilde bir rehber hazırlama geregi duydum.

1. Çalıntı kredi kartı ile neler yapılır?

Dostlar birçok şey yapılır en basit Trendyol yemek veya Ankara ve İstanbul'da bulunan link scooter veya epin alımı veya daha sayısız eşyalar tabii kartdaki limit ve bakiyesi yeterse yaparlar bunu gerçek paraya çevirirler mi diye sorarsanız evet çevirirler cardable sitelerden epin alırlar piyasanın altında satarlar ürün alırlar yine aynı şekılde pıyasa altı verirler yeter ki 3D olmasın olsa bile çogu sitenın açıgı ıle alınabılıyor ornek Trendyol yemek.

2. Kredi kartlarına nasıl erişiyorlar?
Aslında oldukca basit alışveriş sitelerin açık sonucu veritabanını çekıyorlar alışveriş yapan kişilerin kayıtlı kartlarına erişim saglıyorlar ek olarak işi ciddi anlamda kara paraya dökmüş kişiler ATM kart yerleştirme alanına kart kopyalayıcı yerleştiriyor örnegi alta yine bırakacagım SD kart sayesınde çok sayıda kart kopyalama imkanı saglıyor.

download.jpg


3. Korunmak için ne yapalım?

Aslında oldukca basit bilindik ve güvendiginiz sitelerden alışveriş saglayın veya hesabınızdan para çekıldı bu yuzden aynı gunde bankayı arayıp kartı ıptal ettırıp zararı bankanın karşılamasını saglamış olursunuz.

Sorularınız olursa sorabilirsiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ATM sektöründe çalıştım, ATM dediğimiz makine müthiş karışık ve sistematik bir makine, tüm modülleri üzerinde çalıştım. Size vereceğim öneriler basit;

Kart soktuğunuz yerde bir gariplik görüyorsanız gerekirse o kartı sokmayın, o yerle oynayın, artık zaten bu taktik neredeyse sıfır noktasına kadar indi ancak günümüzde her şeyi cep telefonlarımız ile halledebiliyoruz, QR kullanarak paranızı çekin.

Bir de söylemeye gerek var mı ama bilinmedik sitelerden de alışveriş yapmayın yahu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı