Arkadaşım T.C. kimlik numaram ile adresimi buldu

Mernis sızıntısıyla bulmuştur. İstersem ben de bulurum YouTube'da bile indirme linki var veri tabanı programı için. Yani en azından ailenden birinin isim ve soy ismini bilirsem bulurum.

Banka hesabına işlem yapmazsa bütün parası alınır zaten.
Ne demek istediğinizi anlamadım.
Bir banka hesabı mevcut değil ve ikilinin de on sekiz yaşının altında olduğu konuşmalardan ve yapılanlardan çok belli olsa bile içinde olabilecek para 300-400TL'nin üzerinde değildir. Benimde böyle bir arkadaşım vardı hatta benden iki yaş daha büyüktü aramız açıldığında böyle bir maymunluk yapmaya kalktığında evime polis yollamıştı sahte ihbarla olayı anlattık şikayetçi olduk daha önceden konumu gibi şeyleri bildiğimden bunları da vermiştim kabak gibi ortaya çıktı ve ortak arkadaşlarımızdan birine anlatmış üç gün nezarethanede tutup inkar edince salmışlar. VPN ile Yeni Zelanda'ya bağlanmak yetmiyor. :/
Ben burdaki arkadaş için demiyorum zaten başına öyle gelir diye. Genel olarak insanları uyarmak için yazdım. Diğer arkadaş da eve yemek göndermek dışında bir şey yapılamaz dedi.
Yeterli para yoksa süreç nasıl işler artık orasını bilemiyorum hukukçu değilim sonuçta. Üzerine bir mal filan varsa haciz edilir borç ödenmezse.
Benim bu yaz nerdeyse başıma gelicekti tatile çıktığım gün icra başlattılar. Tabii daha farklı bir durumdu ama haberim olmasaydı tatilden döndükten sonra haciz ile karşılaşırdım. Ama tatilde adliyeye gidip itiraz ettim karşı taraf da zaten haksız yere para koparmaya çalıştığı için icra davası açmadı. Benden para koparmaya çalışırken boşuna avukat parası ödemiştir.😂

Merhaba bu konu hakkında bir şey soracağım arkadaşım biri mernis ile T.C.'ni bulurum vs. Diyor doğru mudur bu tarz şeyler.

Ya boş ver mernisten almıştır çok aman aman zor bir şey değil darknette zaten sızıntısı var Yurtiçi Kargo olsun Turkcell olsun tüm çalışanların bilgisi geziyor hiçbir şey olmsz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı