Eternal Fire elendi

  • Konuyu başlatan Hiroo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 664
Takım sporlarında "şundan dolayı" demek doğru olmaz. Takım halinde bir yere geliniyor. Eksi yazan kişi ya da kişilerle bu seviyeye gelindi ki bu tabirin doğru olmadığı aşikardır. Sonuçta takımlar birkaç maç üzerinden oyunculara fatura kesmiyor. Amatörce bir davranış olur.
 
Bu maç işleri nasıl oluyor futbol ligleri gibi mi yoksa daha farklı mı bir türlü anlayamadım anlatabilecek var mı? Şimdi daha hiç maçımız yok mu olsa da önemli etkinlikler değil mi her şey bittiğinde tekrar nasıl majore çıkabiliriz?
 
1 vs 2 ve 1 vs 3 round verirsen kaybedersin. Mirage 12-11 deyken 4 vs 3 veriyorsan yine kaybedersin, orada senin uzatmaya götürmeye hakkın yok kardeşim. Karşındaki takım Natus Vincere. Sonraki turnuvalar için bol şans.
 
Bu maç işleri nasıl oluyor futbol ligleri gibi mi yoksa daha farklı mı bir türlü anlayamadım anlatabilecek var mı? Şimdi daha hiç maçımız yok mu olsa da önemli etkinlikler değil mi her şey bittiğinde tekrar nasıl majore çıkabiliriz?

Senede genelde 2 tane MAJOR dediğimiz en büyük turnuva olur. Yani Şampiyonlar Ligi gibi düşün. Birisi baharda diğeri sonbaharda. Bu turnuvada son aşamaya 16 takım kalır. 8 tanesi Legends stageden 8 tanesi Challenger'dan gelir. Legends stage de olan takımlar ön eleme oynamaz ve direk son 16'ya kalır. HLTV de top 8 takım direk davet alır ve Legends olarak değerlendirilir. Diğer alt 8'li son 16'ya kalmak için elemeler oynar. Open qualifier gibi süreçlerden geçerler. Her turnuva HLTV sıralamanı etkiler. Diğer majore kadar başka turnuvalar tabii ki olur mesela en yakını ESL Pro League. Dreamhack, BLAST gibi turnuvalar da HLTV sıralamanı etkiler. Etkinliğin büyüklüğüne göre sıralamaya olan etki seviyesi değişir tabii ki. Bu major bittiğinde TOP 10 veya 8 oluruz diye düşünüyorum. PGL majorden sonra Nisan'ın son haftası ESL Pro ligi başlıyor orada da fena işler yapmazsak ve diğer majore kadar ilk 8'deki yerimizi korursak sonbahardaki majore Legends stageden kalıp direk son 16 ya kalabiliriz.

Aslında MAJ3R ve takımdakilerin sürekli Tier1 olmak istiyoruzdan kastı da bu. Bu tarz etkinliklerde hep belli bi seviyenin üstünde oynayarak HLTV sıralamasında üstlerde bulunarak sürekli davet alıp ön eleme, eleme gibi süreçlerde uğraşmamak. Çünkü Tier 2 dediğimiz takımlar çok dengesiz olabiliyor ve kazalar yaşanıyor ayrıca gerçekten yorucu bir süreç. Belirli bir seviyenin üstünde kalıp sürekli üstlere oynamak. Takımın asıl amacı buydu ve başardı diyebiliriz. Tabii ki önümüzdeki etkinlikleri de görmek lazım.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı