Bozuk modem oyunlarda lag yapar mı?

Yok ben önceden bunu kullanıyordum çekim gücü kötü değil hem sen Ethernet kablosu ile oyun oynayacaksın.

İyi modem ama Keenetic markasını araştır.
 
Ben iyi misin, ne anlatiyorsun, deli misin, öyle şey mi olur diyenlere kulak asmiyorum sende asma. İlk önce bilmen gereken tek şey sorunun internet veya modemden olmadığını bilmen gerek. Herhangi bir oyun veyahut masaüstünde bile fark edilir bu mouse hareketlerinin senin hareketlerine ayni anda tepki vermemesi. Denemissindir diye düşünüyorum. Sorun tamamen elektrik kaynaklı maalesef ki ülkemizde bunun bir çözümü yok üzülerek söylemek isterim. 3 seneyi aşkındır bu sorunla uğraşıyorum. 1 senedir hiç ilgilenmiyorum desem yeridir. Emi/rfi parazitli sinyal diye geçer. Reddit forumlarinda arastirabilirsin. Hatta buradada forumlar var bir bak istersen. Bazı arkadaşlara saçma ve şaka gibi geliyor ama bu bir gerçek. Ne zaman başladı?

Evet bilmeyen arkadaşlar gülmeye başladı 😃 @eren28tr senin aklına gelen her şeyi bu sorunu yaşayan herkes coktaaaann denedi bundan emin olabilirsin :) arkadaş alsın modemi, buraya yazsin ( düzeldi sağ olun
2 gun sonra tekrar başladı) yazacak adım gibi eminim bekliyorum :)
 
Son düzenleme:
Tamam hahaha bu arada iç tesisatındada sorun olabilir U1 ve D1 kısmında hat zayıflaması yüksek çünkü normale göre ama modem bozuk olduğundan değerleri doğru göstermiyor olabilir.
 
Regülatör UPS falan da denedim ama çözüm olmadi. O saf sinüs bilmem ne olan UPS denemek lazım ama ona da para yok 😃 ya en basit örnek evdeki bilgisayarı arkadaşın evine götürdüğumde hiçbir sorun kalmıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı