Clash of Clans'ta taşlar ile ne yapılır?

ErdemAltınay

Picopat
Katılım
21 Haziran 2023
Mesajlar
29
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar selam, başlıkta da yazdığım üzere taşlar hakkında yardıma ihtiyacım var, belediye 13 yarısında falanım, çalılardan olsun görevlerden olsun taşlar geliyor doğal olarak, her sezon Pass açıyorum kostüm olarak taş ile kostüm almak mantıklı gelmedi açıkçası. Şu an bende olan köstümlerde beğendiğim kostümler açıkçası. Bu taşlar ile ne yapabilirim? Kahraman kitabı düşündüm en mantıklı o geldi bana ama yine de sizlere danışmak istedim.
 
İyi günler yine ben 😁 taşları kostüme vermeyin daha çok kitaplara ya da anında yükselten büyülere verin daha hızlı ilerlemeniz açısından kostüm gelen Event'ler sayesinde de alınıyor.
 
Yeni updatelerle kahraman yetenekleri var. Özellikle Yıldız ve Mor olanları dükkandan taş karşılığı alıp, bir an önce yetenekleri özellikle legendary yetenekleri fullemeye bakın. Dükkan her hafta yenileniyor. Kahraman kitabı isteğe bağlı.

Sonrasında tabii bu yeteneklerde bir süre sonra son noktasına gelecek o zaman biriken taşlarla kozmetiğe yatırabilirsiniz. Ama oyun içi düzenli altın bilet almıyorsanız, zaten yükseltmeler bitene kadar bir daha ki, belediye bina yükseltmesi gelir.

Bende
2 adet seviye 16
1 adet seviye 12 var. (svy 12'yi boş vakitlerde değerlendiriyorum.)
 

Geri
Yukarı