Clash of Clans'ta ne yükseltebilirim?

İşletim sistemi
iOS
Belediye binanız kaç seviye ayıptır söylemesi?

12.

Dizaynınızı değiştirin. Ayrıca Clash of Clans oynayan kaldı mı?

Köy düzenim bu değil köyceki her.

Hocam 12 bb için aşırı düşük savunmaları var. Benim tavsiyem okçulardan başlayıp yavaş yavaş hepsini maximumlamadan bb yükseltmesi yapmaması.

Maalesef geçen sene belediye binasına oynadığım için köyün savunmaları çok kötü kaldı. 1 ayda bu kadar geliştirebildim.

Hocam taktik şu=
==>2 ağır savunma (kartal topu, cehennem kulesi, x yayi, hava savunması)
==>2 hero
==>1 tane iksirle basılan bina.
Teşekkürler Hocam.

Savunmalar BB8'den kalma belediye hızlı basılmış öncelik olarak 1 inşaatçı kraliceyi yükseltsin ve en hızlı şekilde 5. inşaatçıyı alın savunma olarak önce cehennem kulesi sonra X-yayı

Hocam bence ilk odağınız 5 ustayı açmanız ben bıraktım ama yanlış hatırlamıyorsam 8 BB-ye geçmeden 5 ustayı açardım sonrasındada hocam elinize gelen her şeyi çok düşük kalmış hesap.

Hocalarım merhaba. Clash of Clans'ta ne yükseltme yapabilirim? Bir el atarsanız güzel olur. Rahat bakın diye hepsini bir araya koyup çektim.
Eyvah eyvaah. Kardeşim top, okçu kulesi, hava savunması ne varsa fulle. Tuzakları da es geçme, belediye binanı sona sakla. Laboratuvarını asla boş bırakma ayrıca duvarlarını da hiç değilse 11 seviye yapmaya çalış. Belediyen 11 seviye, kartal topunu sona saklayabilirsin, cehennem kuleleri de var zaten ooof işin uzun senin ama sabırlı ol. Haydi sağlıcakla...

Eyvah eyvaah. Kardeşim top, okçu kulesi, hava savunması ne varsa Full'e. Tuzakları da es geçme, belediye binanı sona sakla. Laboratuvarını asla boş bırakma ayrıca duvarlarını da hiç değilse 11 seviye yapmaya çalış. Belediyen 11 seviye, kartal topunu sona saklayabilirsin, cehennem kuleleri de var zaten ooof işin uzun senin ama sabırlı ol. Haydi sağlacakla...

Teşekkürler hocam.

Hocalarım merhaba. Clash of Clans'ta ne yükseltme yapabilirim? Bir el atarsanız güzel olur. Rahat bakın diye hepsini bir araya koyup çektim.

Eki Görüntüle 1791995
Reis oncelikle erken belediye basmissin köyün çok geride. Sanırım Belediye 12'sin. Sana tavsiyem ilk başta iksir ile yapılan tüm yükseltmeleri bitirmen. Az bir şey var zaten sonrasında tüm iksiri duvarları basmak için kullanacaksın. Ne yükselteyim diye kafana çok takma, ilk olarak depoları, laboratuvarı, ağır savunmaları ve klan kaleno yükselt. Ondan sonrası çok önemli değil yukarıdan ünleme basıp inşaatçının önerdiklerini bas. Sana tavsiyem her şeyi fullemeden belediye basma. Klanın yoksa eğer buyur klanıma yardımcı olurum.
Edit: Yazmayı unutmuşum en önemli şey kahramanların. Çok geri kalmış kahramanların özellikle kraliçe. Klan savaşlarına katılma aralıksız kraliçe ve barbar kral bas. İkisini dengede tutmaya özen göster. Kahramanlar olmadan çok büyük sıkıntı yaşarsın ileride. Bu arada taşlarından 1 tanesini bile harcama 5. İnşaatcıyı en yakın zamanda al.

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 1791995

İlk olarak ağır savunmalarınizi (kartal topu, cehennem kulesi, X-yayi) sonrasında ise hava savunmalarınizi ve büyücü kulelerini basın. En son Tesla'ları basmanizi öneriyorum. Tabii kahramanlarinizin seviyesi düşük ise bir yandanda onları basmanizi öneriyorum.

Okçu Kraliçe'yi yükseltmeni öneririm.

Ben de yeniden başlayacağım. Android emülatörü indiriyorum şimdi.
Hocam emülatörlerden kalktı clash of clans boşuna uğraşmayın.

Eki Görüntüle 1791995
Ben cok hizli hesap gelistirmis ve bu konuda epey hesap kitap yapmis biri olarak sana tavsiyelerim.

2 Insaatciyi her zaman okcu kralice ve barbara koy bu sayede hizlica kahramanlarini maxlayip savaslarda kullanmaya baslayabilirsin.
Kalanlari varsa ordu kampidir kisladir depodur bunlar onemli bunlari maxlamaya bak bir an once yani ilk olarak saldirini fullemek daha mantikli savunmayi fullesen bile her turlu aşiyolar.
Sonrasinda bir an once insaatci koyunu gelistirmeye bak iyi bir klana gir her hafta baskinlara katil baskin madalyasiyla da insaatci iksiri ve altini alarak surekli orayi gelistir savas makinesi tesla ve top gelistriince direk 6. insaatci alabiliyorsun zaten duzenli basarsan max 3 ay surer.
Tek bir belediyede cok beklemene gerek yok en azindan 11 e kadar yukseltmeni tavsiye ederim koruyucu vs aciliyor. 11 de biraz bekleyip savunmalarini da halledersin zaten. Ben bu taktikle 1 yilda 65 barbar 70 kralice 35 koruyucu bastim saldirim cok guclu.

İlk olarak ağır savunmalarınizi (kartal topu, cehennem kulesi, X-yayi) sonrasında ise hava savunmalarınizi ve büyücü kulelerini basın. En son Tesla'ları basmanizi öneriyorum. Tabii kahramanlarinizin seviyesi düşük ise bir yandanda onları basmanizi öneriyorum.

Hocam emülatörlerden kalktı clash of clans boşuna uğraşmayın.
Evet, kötü oldu bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı