PS3 Slim kasa içerisinde aynı anda iki mağaza çalışır mı?

gemiciadam

Kilopat
Katılım
18 Haziran 2014
Mesajlar
1.936
Çözümler
1
Yer
İzmir - KARŞIYAKA
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği
Merhaba arkadaşlar. Benim PS3'te Black konsol mağazası var. Acaba aynı PS3'e thanos mağazasıda yüklesem sorunsuz ikisi de çalışır mı? Bazı oyunlarda indirme yapmıyor kendi mağazası o yüzden. Şu an 4.88.2 HFW sistem yazılımı yazıyor. Teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dikkat et bazı oyun mağazaları heni bozabiliyor yeni hen kurmak zorunda kalabilirsin ama 2 Store kurmaktan zarar gelmez.
Anladım hocam şuan black konsol hen ve onun kendi mağazası var. Bazı oyunları indirmede en başta hata veriyor. Aslında nasıl güncelleme yapılıyor vs de bilmiyorum bozulur diyede ellemedim. Thanos mağazasını da yükleyeyim diyorum. O şekilde hocam.
 
Anladım hocam şu an Black konsol hen ve onun kendi mağazası var. Bazı oyunları indirmede en başta hata veriyor. Aslında nasıl güncelleme yapılıyor vs de bilmiyorum bozulur diye de ellemedim. Thanos mağazasını da yükleyeyim diyorum. O şekilde hocam.

Pkgi mağazası en iyisi onu öneririm.
 
Hocam net bir miktar söyleyemem ama thanos + pkgı mağazasını 2'ye katlar oyun sayısı olarak. İçinde sadece oyun değil PS3'e modifiye de yapma olanağınız var. Fan hızı vs. Mağaza linki bulamazsanız haber verin.
Hocam teşekkür ederim. O mağaza Türk yapımı mı anlamadım. Bir indirme sitesinde Türkçe link vs verilmiş gibi ama başka sitede yabancı olarak anlatılmış.
 

Geri
Yukarı