600 TL fare önerisi

TRmurat

Femtopat
Katılım
27 Şubat 2024
Mesajlar
72
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Max 600TL genelde oyun için mouse arıyorum. Yurt içi olması daha iyi olur uzun ömürlü olması benim için yeterli çok iyi oyuncu değilim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
SS Prime Plus mu yoksa SS FPS mi?

Prime Plus tokatlar. Ekrani var diye biliyorum altta ve Plus sensoru var. Prime Plus kacmadan al. Su an Prime almasam Prime Plus alirdim.
 

600 TL'ye en iyisi bu olur. Ancak, fare tutusunuz benim gibi palm veya kullandigim palm relaxed claw olmali, claw icin de eliniz buyukse olabilir de ben en iyi oyle rahat ettim. Kucuk ele gitmez o fare.
palm relaxed claw nasıl oluyor pek bilmiyorumda
 
Palm relaxed claw nasıl oluyor pek bilmiyorumda.

Fareyi nasıl tuttugunuzun ekran goruntusunu atin ve avucunuz fareye degiyor mu yoksa ucuna mi degiyor yoksa tamamina mi degiyor yoksa hiç mi degmiyor onu da yazin.

Normal palm gibi avuc icine aliyorsun, yan taraftaki parmaklar da yine yatay, ama mouse tiklarindaki parmaklar hafif kalkik. Buna relaxed claw deniyor. Eger o yan taraftaki parmaklar yine pence gibiyse ve farenin avuc icine kismina da az degiyorsa ve mouse tiklerindeki parmaklar pence gibiyse claw olur. Fingertip ise yine mouse tikindeki parmaklar hafif dik ama el boyutuna da bagli-parmaklar farenin en UC kismina kadar uzanmadan, avuc icine fare degmeden bilek ile oynaniyor.
 

Geri
Yukarı