ASUS ROG STRIX GO 2.4'ten SteelSeries Arctis Nova 7'ye geçilir mi?

Keskorian

Kilopat
Katılım
17 Ağustos 2014
Mesajlar
113
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
2.5 yıldır ROG STRIX GO 2.4 kullanıyorum. Genel olarak memnun olsam da can sıkan özellikleri var. Taşıma çantası olması sayesinde her yere güvenle götürebilirim. Benim kafa yapıma uygun. Bu yüzden bazı kulaklık yorumlarındaki gibi kafamda bir ağırlık, ağrı vs. hiç olmadı. Mikrofon kalitesi kimine kötü gelebilir ama tak çıkar bir mikrofona göre gayet iyi ve oyun oynarken arkadaşlarımdan bir kere bile sesin anlaşılmıyor dendiğini duymadım. Çok özenle kullanırım ve evde bile her kullanım sonrasında çantasında saklarım. Ancak daha ilk yılını doldurmuşken kafa bandı üzerindeki plastik kısımda çatlamalar oluştu. Garantiye gönderdim kullanıcı hatası dendi. Daha sonraları tamamen kırıldı. Şimdi bantlı şekilde kullanıyorum. Ara sıra bağlantı anlık kopup geri geliyor ve kulaklığı üzerindeki switch ile bir kere kapatıp açmadan mikrofonum çalışmıyor.

Bu gibi birkaç sorun var ve değiştirmeyi düşünüyorum ama SteelSeries Arctis Nova 7'ye geçilir mi emin değilim. Bazı yorumlar çok iyi derken bazıları çok kötü diyor. Önce benim gibi GO 2.4 kullanıp sonra bu kulaklığa geçen arkadaşlar var mı? SteelSeries Arctis Nova 7 kullanan arkadaşlar da deneyim paylaşabilirse sevinirim.
 
Hayatım boyunca pek fazla kulaklık kullanmadım. Logitech G231 Prodigy, Corsair Void Elite kullanmıştım ve şu an Arctis Nova 7 kullanıyorum. Corsair Void Elite kulaklığıma göre aşırı derecede fark oldu. Keşke daha önce geçseymişim dedim. Kullandığınız kulaklık nasıldır bilmiyorum fakat ben Arctis Nova 7'den çok memnunum. Ha yazmayı unutmuşum düzenleyeyim. Kulaklığın mikrofonu cidden bu kalitedeki bir kulaklığa göre çok kötü fakat ben mikrofon olarak Hyperx Quadcast kullandığım için bunu önemsemedim.
 

Geri
Yukarı