Bilgisayarda virüs var mı?

Grasu

Zeptopat
Katılım
22 Nisan 2024
Mesajlar
20
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
EA FC 24 oynarken Alt Tab attım oyun alt tap atınca arkaya gitmiyor küçük bir pencere olarak duruyor masaüstüne tıkladım bir anca ekran EA FC 24'e geri döndü bilgisayar dondu kasanın tuşundan kapattım geri açtığımda bazı değişiklikler gözüme çarptı bilgisayarın başlatına geldiğimde uyku modunun olmadığını gördüm bilgisayar çok yavaş çalıyordu ve ayarlarda bazı seçenekler değiştirilmiyor veya yoktu geri yükleme noktasından geri yükledim şimdi düzeldi ama o an virüs taraması yapmayı unuttum şimdi taratıyorum hiçbir şey çıkmıyor korkuyorum yardımcı olabilirseniz çok iyi olur ne yapacağımı bilmiyorum.
 
Geri yüklemede her şey eski haline gelir. Bunlara trojan ve virüslerde dahildir. Virüs taraması temiz çıktıysa ve başarılı bir geri yükleme olduysa rahatça bilgisayarınızı kullanabilirsiniz.
 
Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç Seçenekleri\Sistem Ayarları bölümüne gelip şuanda kullanılmayan ayarları değiştir butonuna tıkladıktan sonra Hızlı başlat ve uyku modunu göster kutucuğuna tıklaman lazım sorun çözülür muhtemelen.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran görüntüsü 2024-05-08 204857.png
    Ekran görüntüsü 2024-05-08 204857.png
    60,7 KB · Görüntüleme: 22

Geri
Yukarı