Korku oyunum için isim önerisi

@İbn Sina @Aeterna Victrix @Captain Levi @Deniz. 10 @Mando9098 bütün önerileriniz için teşekkür ederim. Bütün bu öneriler arasında 2 isim çok hoşuma gitti. 1 tanesi @SeyitEkrem'in önerdiği Echoes of Forgotten Guilt @Aeterna Victrix önerdiği forgotten memories. 1. isim çok kısa bir kitap ile aynı 2. isim ise bir Roblox ve Play Store oyunu ile aynı. Sizce hangisinden telif yemem ve hangisi daha mantıklı?
 
Son düzenleme:
@İbn Sina @Aeterna Victrix @Captain Levi @Mando9098 @SeyitEkrem ve ismini yazmayı unuttuğum diğer kişiler. Hepinize teşekkür ederim. Şimdi telif hakkı konusunda araştırma yaptım ve işim ne kadar benzese de eğer içerikleri aynı değilse ve de tüketiciler bunları karıştırma ihtimali yoksa pek telif hakkı seçtiğim isim @SeyitEkrem 'in önerdiği echoes of forgotten guilt oldu. Vaktini ayırıp yardım eden ve etmeye çalışan herkese teşekkür ederim.
 
@İbn Sina @Aeterna Victrix @Captain Levi @Mando9098 @SeyitEkrem ve ismini yazmayı unuttuğum diğer kişiler. Hepinize teşekkür ederim. Şimdi telif hakkı konusunda araştırma yaptım ve işim ne kadar benzese de eğer içerikleri aynı değilse ve de tüketiciler bunları karıştırma ihtimali yoksa pek telif hakkı seçtiğim isim @SeyitEkrem'in önerdiği echoes of forgotten guilt oldu. Vaktini ayırıp yardım eden ve etmeye çalışan herkese teşekkür ederim.
Easter egg isterim xD
 

Yeni konular

Geri
Yukarı