Arch Linux Hyprland "You're using an autogenerated config!" hatası

Spektrum

Decapat
Archinstall script ile Arch'i kurdum ve boyle bir ekran aldim. Ayrica iwct komutu falan da calismiyor, internete baglanamiyorum. Ethernet kullanma sansim yok. Ben ne yapacağım simdi? İnternete baglanamiyorum ve masaustunu indiremiyorum, boyle kaldim. Yardim eder misiniz?

IMG_20240615_141619.jpg

Win+Q ile terminali ac, nmtui komutu ile NetworkManager ile baglan internete. Bir de Hyprland kullanman icin onu uyarida gosterilen config dosyasinda kendine uygun duzenlemen gerekiyor. Yeni kullanici için zor olabiliyor, internette hazir configleri incele.

Archinstall script ile Arch'i kurdum ve boyle bir ekran aldim. Ayrica iwct komutu falan da calismiyor, internete baglanamiyorum. Ethernet kullanma sansim yok. Ben ne yapacağım simdi? İnternete baglanamiyorum ve masaustunu indiremiyorum, boyle kaldim. Yardim eder misiniz?

Eki Görüntüle 2223072
Okuyun hocam. Lütfen yazıyı bir okuyun çünkü o yazı size ne yapmanız gerektiğini söylüyor... Konuyu gereksiz yere açmışsınız...

Super + Q kısayolu terminali açar. Terminali açıp işlerinizi yapabilirsiniz. Terminal üzerinden .config/hypr/hyprland.conf dosyasını düzenleyip yazıyı kaldırabilirsiniz. Keyboard kısmı var configte onu da trq olarak ayarlayın.

Peki ben bu ekrandayken CTRL.

Win+Q ile terminali AC, nmtui komutu ile networkmanager ile baglan internete. Bir de Hyprland kullanman icin onu uyarida gosterilen Config dosyasinda kendine uygun duzenlemen gerekiyor. Yeni kullanici için zor olabiliyor, internette hazir Config'leri incele.

Nasil kendime uygun duzenleyeceğim biraz daha acar misin?

Okuyun hocam. Lütfen yazıyı bir okuyun çünkü o yazı size ne yapmanız gerektiğini söylüyor... Konuyu gereksiz yere açmışsınız...

Super + Q kısayolu terminali açar. Terminali açıp işlerinizi yapabilirsiniz. Terminal üzerinden .config/hypr/hyprland.conf dosyasını düzenleyip yazıyı kaldırabilirsiniz. Keyboard kısmı var Config'te onu da trq olarak ayarlayın.

Tamam kurcaladim ama bir şey yapamadim. Config dosyasini duzenlemeyi açtım ama neyi duzenliyecegimi bilmiyordum.

Win+Q ile terminali AC, nmtui komutu ile networkmanager ile baglan internete. Bir de Hyprland kullanman icin onu uyarida gosterilen Config dosyasinda kendine uygun duzenlemen gerekiyor. Yeni kullanici için zor olabiliyor, internette hazir Config'leri incele.

Dosya Ekleri

• IMG_20240615_144159.jpg
    IMG_20240615_144159.jpg
    100,7 KB · Görüntüleme: 94
Son düzenleyen: Moderatör:
Nasil kendime uygun duzenleyecegim? Biraz daha acar misin?

Uyarida yazan dizinde Hyprland. Conf dosyasina gerekli. Window Manager ne demek biliyor musun? Hyprland gibi pencere yoneticleri ek yazilimla gelmez. Kendine ozel duzenlemeden kastim, renk ayari, klavye kisayollari.
Ornek Hyprland masaustu:
1718451755494.png

Bunu nasıl yapacagin senin yaraticiligina kalmis.
Burada olabilecek tum ayarlarin nasıl calistigini anlatan wiki sayfasi var. Hyprland kurmadan once ne oldugunu bilseydin, bu kadar zorlanmazdin.

Bash:
systemctl enable --now wpa_supplicant
systemctl enable --now NetworkManager

Bu iki komutu da uygula, sonra nmui ile yeniden Wi-Fi'a baglanmaya calis. @Spektrum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı